Rune Edvardsen: En modig kirke

Under kveldsmøte torsdag kveld talte Rune Edvardsen om det å være en modig kirke, både lokalt og på verdensbasis.

-Mange kaller meg modig, men jeg skal si at jeg er ofte redd, jeg er ikke den tøffeste i verden. Men det blir en vane å bryte den frykten i livet, sa Rune Edvardsen under torsdagskveldens tale i Sarons Dal.

Han fortalte blant annet om menighetene i Asia som han har besøkt på sine reiser, der det er «steinhardt» å være en kristen, men hvor de troende likevel står sterkt i tjenesten.

-Budskapet om kjærligheten som skal redde verden er blitt viktigere for dem enn det som er vanskelig, forklarte han.

Han fortsatte med å stille spørsmålet, hva er det menighetene i Norge har i oppdrag i dag?

-Det er å fortelle alle om den mektige frelseren som kom for å frelse alle. Det er vårt første mandat. Vi skal bygge sterke menigheter og felleskap som spiller andre mennesker gode, som løfter andre mennesker ut i tjeneste. Vi skal ha oppdrift, frenhevet  Rune.

Han fortsatte med å fortelle om livet sitt, og hvor lykkelig han er fordi han selv er født inn i en familie der han fikk kjærlighet og omsorg.

-Og det er denne omsorgen vi skal ha for andre. Som menighet skal vi også få være en nødhavn når folk krasjer og det ikke går bra. Det første de skal tenke er at de kan komme til de kristne. Der kan jeg søke hjelp. Der kan jeg få en trygg hverdag.

Hent inspirasjon til din egen hverdag og menighet ved å lytte til hele talen til Rune Edvardsen.

Talen ligger på Facebook fra torsdag kveld, 02.07.20.

Alle møtene under Stevnet blir streamet live.

Se hele Stevne programmet her

Påmelding til møter under Sommerstevnet

Dersom du ikke får meldt deg på digitalt, ring 99207515 for å få hjelp til forhåndspåmelding.

Du kan også møte opp uten forhåndspåmelding, men dersom det er stor forhåndspåmelding, er det ikke garantert at du får sitte i hovedsalen under møtet.  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter