Flott åpningmøte for Sommerstevnet med Zoé Kristiansen

Lørdag kveld var det duket for åpningsmøte under Sommerens Stevnemaraton i Sarons Dal med møter frem til 19.juli.


-Det er spennende å kunne kjøre Stevnet i denne tiden, og det var en meget stor glede å få høre en ny ung forkynner som har mye å levere til alle, sier Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis.

Etter å ha vært med å lede en Youth Camp sammen med sin mann Simon fra onsdag til lørdag ettermiddag, leverte Zoé Kristiansen (21)  budskapet på selve åpningsmøte for Stevnet denne sommeren.  Samtidig som hun er ungdomsleder i OKS i Romerikskirken, studerer hun også ved Høyskolen for Teologi og Ledelse. I talen sin trakk hun frem det hun kalte Guds Nådepenal, som ikke kun består av et viskelær, men en linjal og blyantspisser som også bygger fremtiden.

-Vi gleder oss stort over denne forkynnelsen. Vi kan se at det er unge folk i Norge som vokser opp med et sterkt kall til å nå mange. Vi vil være med å bakke opp Zoé og teamet hennes, for det er slike unge som Norge trenger fremover, understreker Rune Edvardsen.

Under utfordrende omstendigheter har Rune Edvardsen og teamet i Sarons Dal kommet frem til en plan som gjør det mulig å gjennomføre Sommerstevnet i en ny versjon nå i sommer. Istedenfor for 10 intense dager, er Stevnet strukket fra 25. juni frem til 19. juli med åpen camping til ut i august. Med et avgrenset område for opptil 200 personer er det en god og intim møteopplevelse inne i Sarons Dal hallen, som ellers har seteplass til over 2670 personer.

Ved behov vil det ellers bli tatt i bruk flere scener under Sommerstevnet for å gi plass til alle som ønsker å komme på møtene.

Få med deg talen til Zoé Kristiansen som ble streamet over Facebook.

Du kan også se kommende møter her

Se hele Stevne programmet her

Påmelding til møter under Sommerstevnet 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter