Vi må være der

Som regel er det slik at UD, misjonsorganisasjoner og hjelpeorganisasjoner trekker sine folk hjem når det blir vanskelige tider angående sikkerheten. Men kanskje var det da vi burde vært der?

I disse Korona tider ser vi styrken i Troens Bevis sin organisasjon som har folk ute i feltet bestandig. Slik som vi her hjemme finner disse stadig nye veier å holde verdens viktigste budskap oppe, og de når ut til folket. Lokale evangelister fortsetter med oppdraget selv i disse tidene der hele verden opplever tiden som meget krevende.

På samme måte må vi som er kalt til å være supportere, holde vår del av oppdraget oppe, og ikke glemme å be og støtte dem der de er.

I Norge har denne situasjonen skapt mye kreativitet. Drive in gudstjenester og bruk av sosiale medier er gode eksempler. Kanskje er det slik at sjelden har så mange nordmenn hørt evangeliet som i disse dager. Vi har dager der de store spørsmål kommer enda nærmere, da utrygghet fyller våre hverdager.

JEG TRØSTER MEG MED AT DET IKKE KAN VÆRE OVER ENDA MED MULIGHETER FOR EVANGELISERING. JEG HAR LEST AT DET ÉN DAG SKAL STÅR FORAN TRONEN EN SKARE SÅ STOR SOM INGEN KAN TELLE.

For meg betyr det at alle folkeslag skal få høre før dette kan skje. Og vi vet at det enda gjenstår mange unådde folkeslag.

Vi får rapporter fra evangelistene at mange nå går til avsidesliggende steder der en må gå i dagevis for å komme frem til folk. Der forkynner de med stor frimodighet. Og mange tar imot. Mange tar med det de klarer av mat og medisiner til folk i nød.
Vi får også inn triste nyheter der folk ikke klarer å ta seg av barna sine i disse vanskelige tider. Det er godt vi bor i Norge der felleskapet sørger for oss.

Kjære venner, selv om det er tunge dager, så ikke slakk av på oppdraget som er gitt oss. Vi betyr en stor forskjell. Det river i hjertet å høre fra andre land som ikke har de samme mulighetene og den samme orden som oss. Takk for du er med, og vi vil gjøre vårt ytterste og forvalte alt på best mulig måte.

La oss heller ikke glemme flyktningene og de som er stuet sammen i leirer og er meget sårbare. Jeg har i det siste vært i kontakt med leirer i Irak som jeg tidligere har besøkt. Vi vil forsøke å hjelpe enda mer. Kan du eller vil du være med og hjelpe mere, så ta kontakt med meg eller andre i Sarons Dal. Mitt nummer er fremdeles 99207555 og epost [email protected]

Må Herren velsigne og bevare oss alle i disse tider!

Kilde: Troens Bevis bladet for mai, 2020.

Bli inspirert hver måned med tankevekkende  innlegg, misjonsnytt og oppmuntrende vitnesbyrd.

Motta ett gratis abonnement av Troens Bevis bladet  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter