«Vi ber for dere alle»

Les oppdateringen vi har fått fra flere av våre misjonsfelt i dag. Det er tøffe tider, men de er ved godt mot:

Hi Chi Min City: Vi har ikke portforbud ennå, men vi tror det kommer. Vårt evangelist team har fått donert ris, fist og egg og 500 bøker om Jesus. Vi lager nå flere hundre nødhjelpspakker som vi deler ut til trengende familier. (se bilde)

India: Vi er under et 21 dagers portforbud. Men vi er takknemlige til Gud for kreativitet og teknologi. Flere av våre innfødte evangelister møter med forsamlingene deres over nettet.

Jakarta: Det er nå tre uker siden vi ble beordret til å holde oss hjemme. Flere dødsfall, men flere blir også friske. Vi har en 24 timers bønnetjeneste som alle troende i landet er med på.

Himalaya: Vi har hatt portforbud i 6 dager. Det begynner å bli mangel på mat og viktig utstyr, spesielt i landlige områder, og vi trenger forbønn.

Thailand: Vi må også være hjemme. Men vi opplever det som en tid der det er viktig å søke Gud og å være med i bønn for andre.

Laos: Vi ber for dere alle. Vær så snill å husk på oss i deres bønner!

Vi i Troens Bevis vil gjøre det vi kan for å være der for våre innfødte evangelister i tiden fremover. Stå gjerne sammen med oss i bønn for dem.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter