“Gud er rå når han svarer på bønn”

Hva er på din bønneliste? Våre evangelister i Himalaya ber om nye veier! Les denne hilsningen fra fjellene i Himalaya og gled deg over at Guds godhet får komme til mennesker som aldri før har hørt om han. 

“Nå som vinteren er over har vi nye muligheter til å nå ut til mangfoldet av folk fra forskjellige stammer, kaster, farge og kultur på strategisk vis her i Himalaya og lavlandet. Vi har utforsket og kontaktet folk på nye steder, selv i områder der det ikke er noen form for transport. Vi har nådd nye landsbyer, bygger relasjoner med folket og organiserer klasser for Introkurset Det Nye Liv.

Den ukjente superhelten i ny app

Vi ser at Gud gjør mirakler blant folk og rører ved hjertene deres. Det er spesielt tre folkegrupper som vi når ut til, Adivashi folket, Nepali folket og Birahi folket. Vi er spesielt begeistret over at vi har klart å nå to steder som heter Kharkhola og Amlisay. Det finnes fremkommelige veier til dem, så vi må gå til fots. Vi har bedt innstendig om nye veier inn til dem siden den siste monsunen i fjor.

En av våre innfødte evangelister i Himalaya. De er heldige om veiene er gode nok til at de kan komme frem på moped.

 

Gud er helt rå når han svarer på bønn. Nå har myndighetene begynt å bygge nye veier akkurat der vi ba om det, selv om det fremdeles er gjørmete og de har mye annet å gjøre!

I Khaarkhola er folk fremdeles kjempebegeistret over å få være vitne til Guds store gjerninger. De spurte om vi ikke kunne bygge en liten kirke eller et bønnehus i landsbyen deres, og det har vi nå gjort. Vi besøker dem hver 15. dag, og hver gang vi kommer er det nye landsbybeboere som er rede til å ta imot frelsen.

Anima er 16 år og har aleneansvar for to yngre søsken. Hun har to jobber for å kunne betale for skole for dem. – Nå har jeg fått nytt håp  og nye venner, og jeg tror at Gud kan svare på bønnene min og hjelpe meg, sier hun.

 

Vi har nå gitt over landsbykirken til en som har et oppriktig hjerte for å tjene dette fjellfolket. Hver dag skjer det noe mirakuløst her.

Vi har en visjon bygget på Josva 1:3, om at Gud vil oppfylle sin plan for dette folket, steg for steg. Seks familier kommer regelmessig til samlingene. Vi har tro for at Gud kommer til å gi oss landsby etter landsby, og vi ser fremover til stor innhøstning for Gud rike i disse fjellene. Mange av disse stammene er avvist og sett ned på av andre. Men Gud elsker dem alle!”

Troens Bevis støtter i dag nærmere 1200 innfødte evangelister i en rekke land. Introkurset Det Nye Liv er et kurs som gir en grunnleggende introduksjon til Bibelen. Flere innfødte evangelister bruker det som et oppsøkende redskap og til å følge opp nye troende. Det er gratis og tilgjengelig for alle over vår New Life app på norsk, engelsk, fransk og thai.

Last appen ned her

 

Vi setter veldig pris på om du vil være med og støtte misjonsarbeidet ute i feltene med en gave.

Ja, jeg vil gi en gave  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter