Ny bok av Aril Edvardsen om evolusjonsteorien

Enten en er tilhenger av evolusjonsteorien eller tror på Gud som den opprinnelige skaperen, er Aril Edvardsens nye bok om Darwinismen interessant lesning. Her kommer det frem kunnskap som aldri blir sitert på skolebenken.

 

Da Aril Edvardsen skrev boken ”Falne Guder” om de moderne livsfilosofene, tok han også med to kapitler om Darwinismen. Evolusjonsteorien var ikke nye tanker på Darwins tid, men det som var nytt var å ta Gud ut av regnestykket.

I år markeres 200 års jubileum for Charles Darwin – religionsgrunnleggeren for den filosofiske materialismen. Pastor Sten Sørensen, styreleder for Troens Bevis Verdens Evangelisering, har redigert denne boka som bygger på to av kapitlene i Aril Edvardsens velkjente bok: ”År 2000’ Falne Guder – og den nye verdensordning”, som utkom i revidert utgave i 1998.

Den nye boken, som er blitt oppkalt etter ett av Darwins egne sitater:
”Jeg tror på materalismen” kommer ut på Hermon forlag og blir også lagt ut til salgs under sommerstevnet i Sarons Dal.

”Boken vil være en brannfakkel og et viktig korrektiv til dagens tankegods! Den anbefales varmt!” skriver Sten Sørensen i forordet av boken.

Lese på side 16 [klikk her] tidligere redaktør av Troens Bevis bladet, Harald Mydland, sin anmeldelse av boken. Anmeldelsen står også på trykk i Troens Bevis bladet for juni, 2009. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter