Ikke lenger foreldreløs

Hvordan påvirker evangeliet menneskers liv? Gjennom vitnesbyrd fra feltet får vi inn utallige historier om evangeliets forunderlige kraft  gjennom tøffe omstendigheter.

Nitten år gamle Kushi i Himalaya har ikke hatt et lett liv.

Hun kommer fra en nomadisk stamme der en stor andel av dem jobber på teplantasjer.

Det gjorde også foreldrene hennes.

Da hun var 16 år, ble begge foreldrene drept i en tragisk ulykke på jobben. Nå bor hun og hennes 4 år gamle søster hos deres tante og onkel.

-Tanten og onkelen har ikke vært snille mot dem. Kushi og søsteren har et tøft liv og blir fortalt at de kun er en byrde for andre, forteller en av våre innfødte evangelister som virker i dette området.

En dag da en liten husmenighet skulle samles for et bønnemøte og studie av Introkurset Det Nye Liv, dukket plutselig Kushi opp. Introkurset Det Nye Liv er Troens Bevis sitt bibelkurs som våre evangelister kan bruke til å evangelisere.

-Hun var blitt invitert med av ei venninne som er kristen. Da vi fikk høre Kushis historie, visste vi at vi måtte gjøre noe for henne og søsteren, sier evangelisten.

“Hver dag er det godt over 200 mennesker som tar imot troen på Jesus gjennom Introkurset Det Nye Liv. Dette kurset fra Troens Bevis blir brukt av utallige evangelister og menigheter til å nå og å følge opp nye troende.”

 

De oppmuntret Kushi ut ifra Guds ord og hva Guds tanker om henne er. Hun ble interessert i å lære mer om Bibelen, og begynte å komme på de ukentlige samlingene i husmenigheten.

-Der fikk vi fortelle henne om Jesus gjennom Introkurset, og til slutt klarte hun selv å svare på leksjonene.

I løpet aven  tre måneders periode tok hun imot frelsen.

-Nå er hun med i felleskapet vårt. Vi får oppmuntre henne og være der for henne. Hun vet at hun er ikke foreldreløs, hun har en Far i himmelen, og menigheten er blitt hennes nye familie.   Nå vitner Kushi og forteller at hun har fått en ny familie og funnet en  ny livsglede gjennom Jesus!

 

Støtt Troens Bevis og misjon gjennom Introkurset Det Nye Liv  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter