-Geniale misjonsmodeller!

John Grøtte fra Stavanger fikk en ny opplevelse av misjon da han ble med Troens Bevis til Thailand og India i desember. Som forretningsmann har han alltid følt et sterkt forvaltningsansvar. Det gjelder også midlene som han gir bort.

-Troens Bevis og Sarons Dal ble en skikkelig opplevelse for meg i fjor sommer. Sønnen min har vært fast på Sommerstevnene i Sarons Dal, og i fjor ønsket han at vi skulle være med, forteller John Grøtte.

-Da jeg hørte Rune Edvardsen snakke om Irak og flyktningene, kjente jeg i hjertet mitt at jeg skulle være med og støtte dette arbeidet. Jeg har vært en troende i alle år og har følt et sterkt forvaltningsansvar som forretningsmann med et ønske om å gi noe av overskuddet tilbake til gode formål. Derfor ble jeg også med på denne turen for å se noe av arbeidet på nært hold, sier han.

Under reisen fikk John Grøtte anledning til å treffe feltledere og innfødte evangelister som fortalte om arbeidet sitt ute i feltet.

-Jeg har hørt folk snakke og jeg har fått se resultatet til innfødte misjonærer. Og det er helt fantastisk. De modeller som Troens Bevis holder på med er jo helt geniale, fastslår han.

-I Bangkok var det spesielt rørende å høre fra tre kinesere som jobbet oppe i fjellene. Det var ikke mer enn at de hadde rukket å komme hjem før vi fikk bilder fra et stort vekkelsesmøte der hundrevis ble vunnet. Og ikke minst det vi også har opplevd i Goa – at evangeliet blir forkynt gjennom musikk og tale.

John Grøtte (i midten på bakerste rad) fikk også møte feltledere og evangelister under den årlige samlingen fra misjonsfeltene i Sørøst-Asia.

 

Siste kvelden under musikkfestivalen i Goa fikk han en personlig opplevelse som rørte han sterkt.

-På slutten av kvelden kom en indisk gutt med to mindre søsken, en jente og en gutt, bort til meg og spurte om jeg kunne be for han. Da tenkte jeg at når en ung gutt vil ha bønn, må dette ha rørt han. Og det var nok opp mot 10 000 på festivalen, så jeg tenker at det er flere tusen som er berørt av evangeliet. Det er sådd noe som spirer frem. Guds ord vender ikke tomt tilbake.

Er dette et arbeid du ønsker å støtte videre etter denne turen?

-Ja, absolutt! Jeg vil gjerne gi en oppfordring til folk som vil gi av ressursene sine, dette er virkelig god jord å så i. Så jeg oppfordrer både forretningsfolk og andre til å støtte. Det er ressursene som avgjør omfanget av dette arbeidet.

 

Du kan også være med og støtte arbeidet til Troens Bevis ved å gi en gave i dag

VIPPS: TROENS BEVIS (#16212) 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter