Les den rørende historien til ekteparet fra Himalaya

Når det største mirakelet er en geit, en ku og en gris.

Jeg heter Man Maya Subba (50) og kommer fra en liten plass i Himalaya. Jeg vokste opp i fattigdom, og jeg giftet meg med en mann som ikke hadde sitt eget hus. Derfor bodde vi på gården der mannen min jobbet som gjeter.

Etter noen år arvet jeg et lite hus fra foreldrene mine. For å klare oss, hugde vi ved i jungelen som vi solgte på et marked fire timer unna.

Etter å ha prøvd å få barn uten hell i flere år, begynte vi å drikke for å trøste oss. Det førte bare til at livet vårt ble verre fra dag til dag. Vi solgte det lille vi hadde for å få penger til alkohol. Snart hadde vi bare klærne vi gikk i og madrassene vi sov på. Livet vårt var helt meningsløst.

Men for noen måneder siden kom det noen evangelister på besøk med Introkurset “Det Nye Liv”. De fortalte at Jesus kunne gi oss et nytt liv selv om vi var i en håpløs situasjon.

«Troens Bevis har 8 oppfølgingskontor for Introkurset Det Nye Liv i Asia og Afrika. Flere av våre nærmere 1200 innfødte evangelister bruker kurset som redskap når de besøker nye landsbyer og unådde områder.»

Dette var de første gode nyhetene vi noen gang har fått høre i våre liv! De ba for oss, gav oss Introkurset “Det Nye Liv” og kom tilbake etter en uke for å besøke oss igjen. De søkte etter en plass å bo mens de var her, og vi tilbød dem at de kunne være hos oss da vi hadde ett ekstra rom.

Selv om vi har hatt flere hindringer er livet vi har nå fylt av glede!
Vi er helt fri fra alkoholen. Gud har virkelig hjulpet oss, og nylig fikk vi det største mirakelet vi noen gang har opplevd. Myndighetene gav oss en geit, en ku og en gris som gave!

Evangelistene fra oppfølgingskontoret har nå startet en husmenighet og vi har tilbudt at de kan ha den hjemme hos oss. Nå kommer mange folk fra landsbyen til samlingene i huset vårt, og flere er blitt helbredet etter forbønn. Landsbyfolkene er veldig begeistret over å se alt det gode som Gud gjør blant oss!

I dag er vi veldig takknemlig over å kunne vitne om Guds godhet i våre liv og i vår landsby på grunn av evangelistene som kom fra Troens Bevis!

 

Støtt misjonsarbeidet til Troens Bevis med en gave i dag

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter