En fremmed kom med håp

Laxman (51)hadde levd med en syk kone i mange år. Sjamanen som skulle hjelpe henne sa istedenfor hvilken dag hun skulle dø. Men alt snudde da de fikk besøk av en fremmed.

Jeg vokste opp i en primitiv og avsidesliggende landsby i Nepal. Der giftet jeg meg med ei jente fra nabolandsbyen. Vi var lykkelige til vi fikk vår første datter, men da ble min kone syk. Helsen hennes ble stadig verre, og jeg oppsøkte en sjaman for hjelp. Det er sjamanene som sørger for helsehjelp i landsbyene våre, gjennom naturmedisin og kontakt med ånder. Men det eneste vår sjaman gjorde, var å rope ut datoen min kone kom til å dø. Jeg ble helt lamslått, og begynte å lete etter annen hjelp.

Det var en forferdelig tid, og alle i familien vår var redde.

Tiden gikk og dødsdatoen for min kone kom stadig nærmere.
En dag, mens jeg hjalp min kone så hun kunne få litt frisk luft på verandaen, kom en fremmed bort og spurte om han fikk lov til å fortelle oss om Kristus.

Han fortalte om miraklene som Jesus hadde gjort. Han fortalte oss også om frelsen som er tilgjengelig for alle som tror.

Da sa jeg at dersom din Gud kan helbrede min kone etter alle disse årene, vil jeg tro. Da gav den fremmede meg ett hefte som het Det Nye Liv fra Troens Bevis. Han sa også en bønn for min kone den kvelden, og hun begynte å føle seg bedre. Da han hadde gått, leste jeg høyt  om den levende Gud og hans ufattelige kjærlighet i heftet vi hadde fått.

Utover kvelden fortsatte min kone og jeg å be om helbredelse for henne i Jesu navn.

Etterhvert falt hun inn i en dyp og fredfull søvn.

Neste dag våknet hun uthvilt og helt frisk! Mirakelet vårt hadde skjedd!

Jeg ringte med en gang til den fremmede som hadde gitt oss heftet. Vi reiste til  kirken hans og tok imot Jesus som vår frelser samme dag. Nå har vi virkelig fått et nytt liv på alle måter. Min kone er frisk, hun har overlevd dødsdatoen sjamanen gav henne, og vi opplever Guds omsorg i våre liv.

Ta Introkurset på norsk ved å laste ned appen her

 

Troens Bevis støttet i dag nærmere 1200 innfødte evangelister. En stor andel av dem bruker Introkurset Det nye liv for å formidle evangeliet til de unådde

Støtt Troens Bevis med en gave i dag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter