Drømte om en Gud som elsker alle

Binu (19) likte ikke å være jente i Nepal. Hun opplevde å få mange begrensninger på grunn av sitt kjønn. Men hun hadde en hemmelig drøm om en Gud som elsket alle.


Som en jente i Nepal ble jeg oppdratt til å leve med mange begrensninger. Det var mye jeg ikke kunne gjøre.

Men jeg tenkte alltid at dersom Gud finnes diskriminerer han ikke oss på grunn av kaste systemet vi kommer fra, kjønn eller hvilken religion vi tilhører. I stedet ble jeg truet med hvordan Gud ville straffe meg hvis jeg brøt reglene hans. En venn som tilhører en menighet prøvde å tenke ut hvordan han kunne få fortalt meg hvem Jesus egentlig er. En dag gav han meg et hefte som het Det Nye Liv.

Han sa at jeg ville nok bli overrasket over det jeg leste. Og det ble jeg. Jeg skjønte at det finnes en levende Gud som virkelig elsker meg og at alle har lik verdi for han. Han var den guden jeg drømte om, bare ennå bedre!

Nå er jeg gift med en kristen mann, vi har det godt sammen og jeg skal snart bli mor. Jeg er veldig takknemlig for teamet som jobber med Introkurset Det Nye Liv. Det var gjennom dem at jeg lærte om min sanne verdi både for Gud og mennesker.

 

Du kan også ta Det Nye liv kurset på vår nye app

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter