Bli med Rune til India i desember!

– Jeg ønsker å dele visjonen om de unådde med pastorer og ledere. Det sier Rune Edvardsen som inviterer til å bli med han og et team fra Troens Bevis på musikkfestival til delstaten Goa i India i begynnelsen av desember i år.

Troens Bevis sitt samarbeid med Manna Ministries i India har vært en stor suksess. Flere hundre nye menigheter har blitt plantet og titusenvis av hinduer har søkt frelse. Strategien har vært musikkfestivaler som også når den unge generasjonen i byer og områder der det sjelden eller aldri har vært arrangert lignende evangeliske kampanjer. – Det er en stor inspirasjon for misjon og tjeneste å få se store folkemasser som kommer for å høre de gode nyhetene, sier Rune som nå altså inviterer deg som er pastor eller leder i en menighet til å være med å se hva Gud gjør i India med egne øyne.

BLI MED TIL INDIA: Rune inviterer deg som er pastor eller leder i en menighet til å være med å se hva Gud gjør i India med egne øyne. Fra en fellestur til India i 2016.

 

Fra Høvåg til India
Fredrik Nagell-Dahl er en av de som har vært med på en tidligere tur med Rune til India og kan bekrefte at det er en livsforvandlende opplevelse. I oktober 2017 var han og to andre ledere fra Høvåg Bedehus med til byen Hubli. På det meste var over 9000 tilstede på en av kampanjekveldene og de tre sørlendingene fikk se hvordan flere hundre søkte forbønn og tok imot introkurset «Det nye liv» for å lære mer om den kristne troen.

– Det var veldig spesielt å se den indiske kulturen og hvordan Troens Bevis og Rune jobber ute i verden. Det var utrolig fint og inspirerende å få være med på denne turen, skriver Fredrik i en artikkel i Høvåg Menighetsblad.

GRIP MULIGHETEN: I tillegg til å være med på kampanjer vil det bli mulighet til å undervise på pastorseminar og forkynne i lokale menigheter.

 

Bibelskoleelever med forventing
Den tredje desember går årets tur til delstaten Goa på vestkysten av India. Denne gangen blir det også et team fra Bibelskolen i OKS som blir med for å oppleve misjon på nært hold. – Troens Bevis har vært venn med OKS helt siden oppstarten, så da vi tenkte på at vi ville vise elevene hva misjonsarbeid gjør med folk og samfunn i andre deler av verden så var det helt naturlig å henvende oss til dere, sier rektor Geir H. Wilter. Han sier også at han ser på Troens Bevis som en av verdens mest effektive misjonsorganisasjoner som har det i seg å nå de unådde og reise opp og støtte lokale misjonærer, og derfor er det interessant å ha med som en del av elevenes utdanning det året de går på bibelskole hos oss.

Hva håper dere elevene vil få ut av reisen?

– Når vi nå reiser til India med TB så håper vi at elevene får se noe de ikke trodde var mulig, noe de ikke har sett før og noe de aldri glemmer. Rett og slett at de opplever å få hevet forventningene til hva som er mulig for den som tror, sier Wilter.

MELD DEG PÅ: Send en mail til Kai Johansen på [email protected] så får du mer informasjon.

 

Vil du bli med?
Vi har fortsatt noen plasser ledige til årets misjonsreise og er du med i ledelsen av en menighet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for å få flere detaljer om turen. I tillegg til å være med på kampanjer vil det bli mulighet til å undervise på pastorseminar og forkynne i lokale menigheter. Det vil også komme flere muligheter til å være med på misjonsreiser i framtiden, men vil du være med til Goa den 3. til 10. desember haster det litt at du tar kontakt. Send en mail til Kai Johansen på [email protected] så får du mer informasjon. Kan du ikke selv være med så er vi takknemlig for all støtte og forbønn til denne viktige satsingen for å nå India med evangeliet.

 

Ta kontakt snarest mulig med Kai Johansen på [email protected] for mer inforamasjon og påmelding.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter