Kristne organisasjoner møter AP-ledelsen i dag

Troens Bevis er en av flere kristne organisasjoner som møter AP-ledelsen i dag.

Styreleder Sten Sørensen, som også er representant for KrF i Lyngdal, har takket ja til å møte ledelsen i Arbeiderpartiet i deres lokaler på Youngstorget i dag.  Jonas Gahr Støre har invitert en rekke kristne organisasjoner til et samrådsmøte sammen med Kristne Arbeidere.

Ifølge invitasjonen ønsker partiet å være i dialog om spørsmål angående solidaritet og nestekjærlighet.  Partiledelsen og representanter fra Stortingsgruppa vil også delta.
Både Rune Edvardsen og Sten Sørensen ble invitert til å delta fra Troens Bevis.

-Rune er forhindret fra å delta, men jeg reiser inn. Jeg synes det var veldig hyggelig å bli invitert. Det viser at vi i Troens Bevis blir regnet som positive bidragsytere i en verdisetting. Og det setter vi stor pris på, sier Sørensen til Avisen Agder.

I forkant av møtet har Sten Sørensen satt opp tre temaer som han ønsker å prate om. Det gjelder norske barn i flyktningeleirer i Syria og Irak, bistandsarbeid gjennom lokale organisasjoner og kirker, og et ønske om tydeligere signaler om støtte og respekt for kirkens plass i det norske samfunn og kulturen.

-Jeg håper ikke barna av IS-foreldre opplever samme skjebne som enkelte såkalte «tyskerbarn» opplevde i etterkrigstiden. Barn skulle ikke lide grusomheter på grunn av foreldrenes valg. Vi vet også at det finnes mange korrupte regimer og mennesker. Så når det kommer til bistandsarbeid håper jeg at midler i større grad kan bli formidlet gjennom private organisasjoner og kirker som er tett på befolkningen. Bistandsarbeidet trenger kompetansen og hjertelaget som kirken har, sier Sten Sørensen, som ser frem til møtet med spenning og forventning. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter