Rune: Det siste året har vært et ”troens bevis”

Lederen for Troens Bevis Verdens Evangelisering ønsker velkommen til et nytt stevne i Sarons Dal etter et år fylt av daglige bevis på at troen virker både i Norge og utland.

– Det siste året har vært veldig travelt med mye reising. Men det har også vært et år der jeg har fått mye god tilbakemelding fra støttepartnerne. Det varmer hjertet med så mye støtte fra folket rundt omkring, sier Rune Edvardsen.

Har støtten overrasket deg?
– Ja, det må jeg si. Jeg hadde en innebygd frykt overfor de kolossale utfordringer det er å lede dette store arbeidet. Derfor har jeg opplevd det siste året som et personlig ”troens bevis”. Det har vært som å gå i ”de ferdiglagde gjerninger”, og jeg bærer en stor takk til Gud og til alle støttepartnerne, svarer Rune Edvardsen.

Han sier at han deler takken og de gode tilbakemeldingene med de ansatte og styret i Troens Bevis. Alle gjør en enestående innsats. Det er mange som bærer visjonen til Troens Bevis, noe som vises i handling.

Hva er din største bekymring?
– Det er om jeg er i stand til å få med meg misjonsfolket videre. Nå er hverdagen for lengst kommet, og jeg håper inderlig at støtten vil vedvare. Derfor trenger jeg et ”troens bevis” hver eneste dag. Behovene ute på feltene er så enorme, derfor trengs det visdom og Guds hjelp for virksomheten videre.

Rune Edvardsen brenner også for at den nye generasjonen må få øynene opp for misjonen. Han berømmer den eldre gardes misjonsengasjement. Dette må videreføres til de unge, er hans hjertesukk.   

Hva er din hilsen til årets sommerstevne?
– Alle er varmt velkommen! Jeg ønsker at Sarons Dal skal være et samarbeidets sted for alt Guds folk. Dessuten håper jeg at stevnet kommer til å gi mye inspirasjon som gir ringvirkninger til de lokale menigheter. Sarons Dal er nemlig menighetsrelatert, slår Edvardsen fast.

Sommerstevnet i Sarons Dal begynner lørdag 10. juli og forsetter i 9 dager med møter, seminarer, konserter og stort barneprogram hele uken.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter