fbpx

Sammen skal vi sende ut en evangelist hver dag! Slik ligger vi an på dag av 365.

Denne høsten drar Rune Edvardsen, Zoé Kristiansen og Hans Martin Skagestad på norgesturné for Troens Bevis. Turnéen har fått navnet «Neste Generasjon for misjon» og har som mål å engasjere hele kristenfolket til et nytt fokus for misjon til de unådde blant unge mennesker.

 

Det er Rune Edvardsen som i flere år har løftet behovet for et større fokus på unge mennesker både på hjemmeplan og på verdens befolkning som stadig blir yngre.

 

– Vi ser fram til å besøke menigheter i Norge med dette fokuset, sier han.

 

– At mange menigheter sliter med rekruttering er et bevis på at det trengs nye måter å tenke på, men vi vil jobbe sammen med alle trossamfunn for å være med på å snu utviklingen.

 

Misjons-kinderegg
– Noe nytt og spennende er på gang, sier turnéleder Kai Johansen, som gleder seg til å besøke lokale menigheter over hele landet med det han kaller for et «misjons-kinderegg» med tre inspirerende ingredienser. – For det første drar vi for å fortelle om oppstarten av den nye barn – og ungdomsorganisajonen «TB Ung» og for det andre gleder vi oss til flere får høre vår nye evangelist Zoé Kristiansen som kommer til å lede satsingen for ungdom. Den tredje godbiten er en invitasjon om å være med på å sende ut en ny innfødt misjonær hver dag i ett år, avslutter han entusiastisk. Satsningen «1 hver dag» som også ble startet i sommer har allerede fått partnere til 80 nye misjonærer og under turnéen håper man å få inn støtte til utsendelse av alle de 365 misjonærene.

Bli med på "En hver dag" - Send ut en evangelist

Der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til.