Denne høsten drar Rune Edvardsen, Zoé Kristiansen og Hans Martin Skagestad på norgesturné for Troens Bevis. Turnéen har fått navnet «Neste Generasjon for misjon» og har som mål å engasjere hele kristenfolket til et nytt fokus for misjon til de unådde blant unge mennesker.

 

Det er Rune Edvardsen som i flere år har løftet behovet for et større fokus på unge mennesker både på hjemmeplan og på verdens befolkning som stadig blir yngre.

 

– Vi ser fram til å besøke menigheter i Norge med dette fokuset, sier han.

 

– At mange menigheter sliter med rekruttering er et bevis på at det trengs nye måter å tenke på, men vi vil jobbe sammen med alle trossamfunn for å være med på å snu utviklingen.

 

Misjons-kinderegg
– Noe nytt og spennende er på gang, sier turnéleder Kai Johansen, som gleder seg til å besøke lokale menigheter over hele landet med det han kaller for et «misjons-kinderegg» med tre inspirerende ingredienser. – For det første drar vi for å fortelle om oppstarten av den nye barn – og ungdomsorganisajonen «TB Ung» og for det andre gleder vi oss til flere får høre vår nye evangelist Zoé Kristiansen som kommer til å lede satsingen for ungdom. Den tredje godbiten er en invitasjon om å være med på å sende ut en ny innfødt misjonær hver dag i ett år, avslutter han entusiastisk. Satsningen «1 hver dag» som også ble startet i sommer har allerede fått partnere til 80 nye misjonærer og under turnéen håper man å få inn støtte til utsendelse av alle de 365 misjonærene.

Bli med på "En hver dag" - Send ut en evangelist

Der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til.