fbpx

YouthPlanet

6. – 10. juli

YouthPlanet er for ungdom mellom 14 og 19 år og som vil ha en fullpakka, fet uke i Kvinesdal!

Endelig YouthPlanet! Om du har vært med før eller er helt «ny», og er mellom 14 og 19 år, så er du hjertelig velkommen til en unik uke med ungdom fra hele landet. YouthPlanet er en leir hvor du får kommet tettere på din rolle i misjon, lærer mer om hva det vil si å følge Jesus og ikke minst et sted med mye glede, vennskap og action!

 

På grunn av omstendighetene er det forbehold om endringer, men foreløpig har vi kun 150 plasser, her er det førstemann til mølla! De som melder seg på etter dette havner på venteliste hvis vi får åpnet opp for flere eller det kommer avmeldinger.

 

I år starter vi tirsdag 6. juli på ettermiddagen og holder på til lørdag 10.juli. Må du sette opp telt før tirsdag, ta kontakt med leirsjef Simon Kristiansen på [email protected]

Dagsprogram:

09.30 Vekking og frokost

11:30 Formiddagsmøte i Kirken i Dalen

13:00 Aktiviteter

18:30 Tilbake fra aktiviteter. Middag i Sarons Dal.

19:30-21.30 Fritid, konkurranser og kos. Noen kvelder har eget opplegg.

21:30 Kveldsmøte i Sarons Dal-hallen.

Praktisk informasjon:

Aldersgruppe

Fra 14 til 19 år. Det vil si t.o.m. siste året på videregående

 

Tidspunkt

Tirsdag 6. juli til lørdag 10. juli

Leiren starter tirsdag kl. 14.30 og avsluttes lørdag etter møtet kl. 15.00

 

Priser før 1. mai

Kr 2000,-  eller 1750 ,- Dersom du blir medlem i Troens Bevis Ung  

 

Innsjekking

Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd. Vi anbefaler alle deltakere å sjekke seg inn på Planetene søndag for å unngå kø mandag morgen. Man sjekker seg inn på Planetkontoret som er lokalisert i foajéen til Sarons Dal-hallen.

 

Åpningstider for innsjekking:

Søndag kl. 14:00 til 22:00. (Anbefales)

Mandag kl. 08:00 til 09:30.

 

Overnatting og måltider

Vi har et eget campingområde for hele YouthPlanet, rett ved badeanlegget. Man kan ta med eget telt eller velge å sove i et «hotelt» som vi ordner. Lunsj og middag er inkludert i prisen. (Frokost og kvelds må man selv stå for). Brus og snacks kan kjøpes i kiosken.

 

Spesielle behov

Meld ifra til planetleder og gruppeleder den første dagen, dersom du har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Ungdom som trenger ekstra tilrettelegging i skole vil også trenger ekstra oppfølging under leiren og må ha med egen ledsager.

Ofte stilte spørsmål

Er det rabatt i prisen dersom man melder på flere søsken?
Svar: Det er det dessverre ikke. Prisen er allerede laget så lav som mulig for å få flest mulig med på Planetene.

 

Kan vi være med på kun en eller bare noen av dagene?
Svar: Planetene er en leir, ikke et aktivitetstilbud der man kommer inn av og til. Så i utgangspunktet melder man seg på hele leiren. Hvis noen av forskjellige grunner ikke kan være der hele uken, så melder man seg likevel på og betaler for hele uken. Vi selger ikke dagspass.

 

Hva om man har flere ungdommer som gjerne vil komme på samme gruppe?
Svar: Det er ikke noe problem. Man tar bare og stiller seg ved siden av hverandre ved gruppeinndeling første dagen, så sørger hovedleder for at dere kommer på gruppe. Dette kan IKKE gjøres på forhånd.

 

Hva hvis min ungdom er for ung til den Planeten han/hun ønsker å delta på?
Svar: Vi er veldig strenge på aldersinndelingen, da mange aktiviteter er tilrettelagt for nettopp den valgte alderen, og vi vil ha nok plasser til de som faktisk er gamle nok. Man kan melde seg på en planet man er et år for gammel til, men ikke en planet man er et år for ung til. 

 

Kan jeg avbestille leiren?
Svar: Leiren har bindende påmelding. Dette for at vi kan få større kontroll med hvor mange som faktisk kommer. Så ikke meld deg på før du er sikker på at du skal være med. Dersom det oppstår sykdom, kontakter du selv ditt forsikringsselskap.

 

Hva hvis min ungdom har matallergier?
Svar: Hvis det er snakk om glutenallergi, så kryss av dette på påmeldingsskjema. Vi har per dags dato ikke kapasitet til å imøtekomme andre allergiformer, men har handlet inn eget sjokoladepålegg for nøtteallergikere, har melkefrie påleggsalternativer, og jobber med melkefrie middagsalternativer. Minner om at denne leiren er et resultat av en utrolig stor dugnadsinnsats, der veldig mange mennesker tar en uke av ferien sin for å jobbe gratis for at dette skal bli et så bra tilbud som mulig for barn og unge. Håper derfor på forståelse for at man ikke klarer å imøtekomme alle varianter av allergier.

 

Hva hvis man mister båndet under Planetene?
Svar: Dette båndet er det som viser at du er med på leiren, så det skal være på alle dagene. Dersom man av en eller annen grunn mister eller fjerner det, så kan man få nytt på Stevnekontoret for kr. 20,-. Er det mulig, så lever det gamle samtidig.

 

Jeg skal på YouthPlanet, men vil bo et annet sted enn på YouthCampen?
Svar: Ta kontakt med leirsjef Simon Kristiansen på [email protected] om spesielle behov.

 

Må man ha forsikring?
Svar: På Juniorplaneten, KidzPlanet og YouthPlanet må man ha egen reiseforsikring.

 

Hva skjer med bilder som blir tatt under leiren?
Svar: Vi bruker bilder og film av Planetene i vårt reklamearbeid. Dersom du IKKE vil at ditt barn skal bli tatt bilde av/filmet, så send en mail til: [email protected]

 

Hva når jeg har et barn med spesielle behov?
Svar: Meld ifra til planetleder den første dagen dersom ditt barn har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Barn som går i barnehage eller på skole og trenger spesiell tilrettelegging, må ha med seg en ledsager under leiren.