fbpx

Miniplaneten

5. – 9. juli

Miniplaneten er for barn mellom 2 og 4 år, og er i følge med foreldre eller foresatte.

Dagene på Miniplaneten starter med familiemøte i Sarons Dal-hallen. Der får barna se Kåre og Janne Skuland som Kong Kvitekvast og Prinsesse Perle, og alle de andre innbyggerne i  Lykkeborg .Historiene og skuespillet har et klart og enkelt budskap om Guds kjærlighet.

 

Etter samlingen går alle barn og foresatte til eget område fullspekket av rutsjebaner, hoppeslott, sandkasser, husker, sklier, og mye mer. Det blir også turer til badelandet i Sarons Dal og mulighet til å sitte på med hest og kjerre i løpet av uken. Vi spiser lunch sammen (PS: I år må man ha med seg mat og drikke selv).

Dagsprogram:

Kl. 10:00 Familiemøte i Sarons Dal-hallen sammen med Barneplaneten.

Kl. 10:45 Barna med foreldre eller foresatte går til Miniplanetområdet der det blir aktiviteter, moro og lek.

Kl. 11:45 Lunch (PS: Ta med mat og drikke selv. Det blir delt ut boller, is, o.l i løpet av uken)

Kl. 14:00 Sangstund med barna, der de selv danner både kor og band.

Kl. 14:30 Avslutning

Praktisk informasjon:

Aldersgruppe

2 til 4 år, sammen med foreldre eller foresatte.

 

Tidspunkt

Mandag 5. juli til fredag 9 juli.

Kl. 10:00 – 14:30

 

Pris

Kr. 750,- og Kr 500 dersom du blir medlem av Troens Bevis Ung

Dette medlemskapet kan du velge ved påmelding.

 

Innsjekking

Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd. Vi anbefaler alle deltakere å sjekke seg inn på Planetene søndag for å unngå kø mandag morgen. Man sjekker seg inn på Planetkontoret som er lokalisert i foajéen til Sarons Dal-hallen.

 

Åpningstider for innsjekking:

Søndag kl. 14:00 til 22:00. (Anbefales)
Mandag kl. 08:00 til 09:30.

 

Ta med

Badetøy hver dag! Barn som ikke kan svømme ha med armringer. Barn som bruker bleier ha på badebleie!

 

Spesielle behov

Meld ifra til planetlederne den første dagen, dersom ditt barn har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn.

Ofte stilte spørsmål

Er det rabatt i prisen dersom man melder på flere søsken?
Svar: Det er det dessverre ikke. Prisen er allerede laget så lav som mulig for å få flest mulig med på Planetene.

 

Kan vi være med på kun en eller bare noen av dagene?
Svar: Planetene er en leir, ikke et aktivitetstilbud der man kommer inn av og til. Så i utgangspunktet melder man seg på hele leiren. Hvis noen av forskjellige grunner ikke kan være der hele uken, så melder man seg likevel på og betaler for hele uken. Vi selger ikke dagspass. (Hvis det er plass, så selges det dagspass på Miniplaneten)

 

Hva hvis mitt barn er for ung til den Planeten han/hun ønsker å delta på?
Svar: Vi er veldig strenge på aldersinndelingen, da mange aktiviteter er tilrettelagt for nettopp den valgte alderen, og vi vil ha nok plasser til de som faktisk er gamle nok. Man kan melde seg på en planet man er et år for gammel til, men ikke en planet man er et år for ung til. Eneste unntak er dersom en eller flere av foreldrene går inn som gruppeleder på den gruppen der barnet ønsker å være. Ta kontakt på [email protected] dersom dette er aktuelt.

 

Kan jeg avbestille leiren?
Svar: Leiren har bindende påmelding. Dette for at vi kan få større kontroll med hvor mange som faktisk kommer. Så ikke meld deg på før du er sikker på at du skal være med. Dersom det oppstår sykdom, kontakter du selv ditt forsikringsselskap.

 

Hva hvis mitt barn har matallergier?
Svar: Hvis det er snakk om glutenallergi, så kryss av dette på påmeldingsskjema. Vi har per dags dato ikke kapasitet til å imøtekomme andre allergiformer, men har handlet inn eget sjokoladepålegg for nøtteallergikere, har melkefrie påleggsalternativer, og jobber med melkefrie middagsalternativer. Minner om at denne leiren er et resultat av en utrolig stor dugnadsinnsats, der veldig mange mennesker tar en uke av ferien sin for å jobbe gratis for at dette skal bli et så bra tilbud som mulig for barn og unge. Håper derfor på forståelse for at man ikke klarer å imøtekomme alle varianter av allergier.

 

Må barnet være med på leiren alle dagene?
Svar: Dette er en leir, ikke bare et aktivitetstilbud der man kommer inn når det passer. Barna får sin egen gruppe, og det er ikke bra for gruppedynamikken dersom det stadig er borte barn. I utgangspunktet vil man altså at barna er der alle dagene. Så ser man utover uken at enkelte barn trenger en fridag av og til. Da er det VIKTIG at dette meldes Stevnekontoret i god tid, så man slipper unødig papir og telefonarbeid.

 

Hva hvis man mister båndet under Planetene?
Svar: Dette båndet er det som viser at du er med på leiren, så det skal være på alle dagene. Dersom man av en eller annen grunn mister eller fjerner det, så kan man få nytt på Stevnekontoret for kr. 20,-. Er det mulig, så lever det gamle samtidig.

 

Hva skjer med bilder som blir tatt under leiren?
Svar: Vi bruker bilder og film av Planetene i vårt reklamearbeid. Dersom du IKKE vil at ditt barn skal bli tatt bilde av/filmet, så send en mail til: [email protected]

 

Hva når jeg har et barn med spesielle behov?
Svar: Meld ifra til planetleder den første dagen dersom ditt barn har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Barn som går i barnehage eller på skole og trenger spesiell tilrettelegging, må ha med seg en ledsager under leiren.