Troens Bevis

Siste nytt

Troen er det aller viktigste

Statsminister Erna Solberg gratulerer stevnedeltakerne med ny stevnehall.

Av

”Kjære alle sammen!
Det er veldig hyggelig for meg å få lov til å hilse dere på dette åpningsmøtet. Beklager at jeg ikke hadde mulighet til å være tilstede selv. Men jeg har også lyst til å gratulere dere med helt ny stevnehall. Troens Bevis har virkelig gjort en kjempejobb med å oppdatere og omorganisere å sørge for at Sommerstevnet i år får en enda ny og flottere ramme. Det blir kanskje litt lettere å sitte også. Jeg forstår at trebenkene nå er byttet ut med gode nye stoler. Men det er jo ikke det som er viktigst på et sånt Stevne.

Det er når folk fra mange forskjellige kirkesamfunn samles sammen til åndelig inspirasjon, til fellesaktiviteter og til å møte både nye venner og gamle kjente, så er det jo samholdet, aktiviteten, troen som er det aller viktigste. Jeg har lyst til å gratulere dere alle med starten på dette og ønske dere en god og hyggelig stevnetid, og ikke minst gi en særlig hilsen til de mange barn og unge som skal delta her. Her er det mulighet til å få venner fra hele landet og skape nye og gode kontakter. Lykke til med en uke som sikkert gir mange gode opplevelser og mange gode musikkopplevelser, men også ettertanke og åndelig inspirasjon!”

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.