Troens Bevis

Siste nytt

Pastorpar leder Miniplaneten under Stevnet

Siri og Arne Haugland Siri og Arne Haugland Foto: Privat.

De har ikke barn i denne alderen selv, men engasjementet for Planetene, og ønsket om at det skal lykkes er så stort, at da trår man bare til der det trengs!

Arne Haugland er hovedpastor i Sørlandskirken, og sammen med sin kone Siri tar han opp stafettpinnen som leder på Miniplaneten nå til sommeren.

«Denne Planeten har hatt en enorm utvikling de siste ti årene, og det skal bli moro å jobbe med den videre veksten. MiniPlaneten trenger nå litt mer plass for å kunne vokse, og kanskje et nytt hoppeslott eller to. Jeg har vært medarbeider på MiniPlaneten tidligere år, og for oss er det helt naturlig både å være på Sommerstevnet i Sarons Dal, og å engasjere seg i det viktigste som finnes, nemlig neste generasjon.»

På spørsmål om det ikke er andre oppgaver en hovedpastor heller kunne gjort under Sommerstevnet, svarer han kontant: «Hva skulle det vært? Det finnes ikke noe viktigere!»
Miniplaneten er for de aller minste barna, 2 til 4 år. Her er de sammen med foreldrene, koser seg med masse gøye aktiviteter, har sangstund, spiser sammen og bare nyter fellesskapet med resten av deltagerne fra hele Norge.

Mer om Planetene i Sarons Dal.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.