Troens Bevis

Nyheter

Hvilket arrangement!

Kampanjen er i gang! Inderne vet å lage festivitas. De har forberedt dette lenge. Byens innbyggere får virkelig følelse av at her er det noe stort på gang.

Av

Det er laget et kjempekor av tilreisende sangere. Det er fyrverkeri, blomsterbekransing og kroning av gjestene. Jesusfigurer ruver flere meter over bakken og det var laget en enorm portal inn til kampanjeområdet. Rammen rundt kampanjen er satt.

Dette er våre indiske venner flinke til. Det var godt for Rune med band å komme opp på plattformen å se de frammøtte inn i øynene. De synger godt og inderlig. Det er mye rytmisk gladmusikk, og det er tydelig at de frammøtte liker det de hører: «We want more!» Rune talte om «fake news». Jesus er det motsatte – han er «good news». Rune inviterte til videre kontakt ved at de frammøtte sendte en tekstmelding. Frelsesbønn ble bedt og hoder bøyde seg i bønn. Bare Herren vet hvor mange som fikk forvandlet sine liv. Dette ble en god oppstart. Nå gleder vi oss til fortsettelsen.ll

 

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.