21 nye evangelister kan sendes ut i Kambodsja

Omlag 600 misjons- og musikkinteresserte, fra Flekkefjord i sør til Stavanger i nord, fylte den nye kirken på Nærbø til randen under lørdagens misjonskonsert som Troens Bevis arrangerte sammen med IMI-kirken og lokale bedehusmenigheter.

IMI-kirken i Stavanger og Troens Bevis har i dag et flott samarbeid med 78 innfødte evangelister i Kambodsja. Misjonskonserten hadde som mål å rekruttere partnere til ytterligere 22 evangelister som skal sendes ut i den buddhistiske nasjonen som kun har 1,5 prosent evangeliske kristne.

– Det klarte vi nesten! Når alt er telt opp så har vi 37 responsskjema som tilsvarer støtte til 21 nye evangelister, som trenger 700 kroner i måneden i støtte. Nå kan disse 21 sendes ut i Kambodsja, landet med 80-85 prosent buddhister og der 30 av de 42 folkegruppene i landet er i kategorien unådde.

konsert

Mange deltok på misjonskonserten i kirken på Nærbø.

Programlederne Terje Høyland fra IMI og Glenn Tønnessen fra Troens Bevis var kjempefornøyde med kvelden.

– Vi er også glad for at billettinntekter og kollekt er såpass høye at utgifter med konserten nesten vil bli dekket inn. Dette var en uforglemmelig kveld som får konsekvenser for evigheten! Flere folkegrupper i Kambodsja skal nå få høre evangeliet! Alle mennesker i verden fortjener nemlig å høre evangeliet minst en gang før dem dør, sier programlederne.  

Lokale Jæren Gospelkor og Sverre Undheim m/husband deltok sammen med sanger, komponist og TV-kjente Rune Larsen. Det gjorde også IMI-pastor Martin Cave og misjonsleder Rune Edvardsen. Sistnevnte var på film «direkte» fra Sørøst-Asia.

konsert

Lokale Jæren Gospelkor sang for en fullsatt sal.

Dersom du ønsker å sende ut vår evangelist nr.100 i Kambodsja så send SMS:  TRO FAST til 2377. Eller en epost til [email protected].



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter