fbpx

Lysende kors smykker veggen i Sarons Dal

Den 19. januar var det festkveld i nye Kirken i Dalen. Vi kunne endelig, etter en litt kronglete vei til mål, markere det nye bygget med taler, musikk, god mat og fellesskap.

av Sofia Bruno, pastor i Kirken i Dalen

Hver sommer kommer Stevnet, om vi er klare eller ei, og da må vi bare ordne som best vi kan.

Sommeren 2018 ble det lagt et provisorisk gulv, slik at kirkelokalet kunne fylles av barn og den nye caféen vår av herlige, gode stevnegjester. Det var så gøy å ta i bruk lokalet og høre lovord fra folket som kom om at vi har fått det fint. Enda finere er det blitt nå som gulvet er på plass.

Torill Haugen, (t.h.) har vært prosjektansvarlig for renoveringen av lokalene. (Foto: Torrey Enoksen)

 

Ett av høydepunktene på festkvelden var Åge Åleskjær. Han har vært en av pastorene i menigheten, eller fast evangelist med forstanders myndighet, som hans tittel var den gangen! Han hilste oss med Salme 100 og pekte på kraften i takknemligheten.

Vi er så takknemlige til Gud for de nye lokalene våre og for den nye tiden vi nå står bedre rustet til å møte.

Per Sverre Kvinlaug, ordfører i Kvinesdal, overrakte Kirken i Dalen en generøs gave til barne og ungdomsarbeidet. Her sammen med pastor Sofia Bruno. (Foto: Torrey Enoksen)

 

Et annet høydepunkt denne festkvelden var at vi kunne lyssette et fire og en halv meters høyt LED-lys kors som smykker bygningen vår – kirkens nye logo. Det lyser nå for alle som kjører eller går gjennom Sarons Dal, og gjennom året er det mange.

Det er et smykke i Sarons Dal, og det vil være der når dere kommer på besøk til Stevnet til so Vi gleder oss til å vise dere det og det fine bambusgulvet vårt når dere kommer i sommer. Det er årets høydepunkt i Sarons Dal når Dalen fylles av mennesker som kommer sammen for å bli bedre kjent med Jesus og står sammen om å gjøre ham kjent!

Kilde: Troens Bevis bladet for mars, 2019

Hold deg oppdatert med siste nytt fra misjonsfronten, sterke vitnesbyrd og trosinspirerende artikler.

Få Troens Bevis bladet gratis i postkassaFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter