Ble syk, helbredet og operert på samme tid!

David Wintersborg som besøker Sommerstevnet sammen med barn og barnebarn kan fortelle at i løpet av våren ble han syk, helbredet og operert på samme tid.

Under Sommerstevnet i 2011 kunne vi fortelle om David og Anny Wintersborg som reiste til Malta i 1971 der de startet den første evangeliske menigheten på øya. I dag er pionerarbeidet blitt til mange levekraftige menigheter som driver misjon langt utenfor Maltas grenser. David fikk også være med på å oversette den første Bibelen til Maltesik, som var et grensesprengende arbeid. Og den evangeliske vekkelsen som Anny og David fikk være med på å bringe til Malteserne spredte seg også inn i den katolske kirken der en nå regner med at det er rundt 5000 som er født på ny og døpt i Den Hellige Ånd.

David og Anny flyttet tilbake til Norge med barna, men opp igjennom er det blitt mange turer til Malta der David underviser de evangeliske menighetene på øya. Nå besøker han også innfødte evangelister for Troens Bevis på Malta som driver arbeid rettet mot Nord-Afrika.  

Men under Sommerstevnet denne uken jubler David over å ha fått livet i gave på nytt, som han sier.

– Du skjønner, jeg ble syk og helbredet og operert på samme tid, sier han.

I vår fikk han konstatert en svulst på nesten 10 centimeter i lengde som satt utenfor blindtarmen. Det var betennelse i svulsten, og han ble satt opp til operasjon på Radiumhospitalet i Oslo 27. mars. Men to uker får operasjonen gikk han frem til forbønn i menigheten deres i Kristiansand.

– Dagen etterpå våknet jeg opp med en sterk følelse inne i meg at svulsten ville krympe. Og denne fornemmelsen hadde jeg veldig sterkt inntil operasjonsdagen.

Da David skulle opereres sa han til kirurgen at han hadde veldig ro fordi han hadde bedt og hadde tro til en som hadde lengre armer enn både han og kirurgen. Kirurgen så noe forundret ut, men etter operasjonen kom kirurgen inn i rommet og sa at han hadde to ting å fortelle. Det ene var at operasjonen var meget vellykket, og det andre at det hadde vært meget vanskelig å finne svulsten, som opprinnelig hadde vist seg som en stor klump og som kunne føles fra utsiden av kroppen.

I et brev som David Wintersborg mottok senere stod det at de fant ingen kreftceller og ingen betennelse. Svulsten var blitt mye mindre og de brukte betegnelsen at den hadde ”brutt sammen.” Wintersborg er nå erklært helt frisk og trenger ikke å gå til flere kontroller.

– Det var helt utrolig å høre dette. Det var som om jeg ble 20 år yngre. Da jeg først fikk nyhetene om svulsten, så fikk jeg mange negative tanker som at det blir aldri flere misjonsturer til Malta og nå er livet mitt over.
 
Så det første Wintersborg gjorde etter at han ble frisk var å reise til Malta der han fikk vitne om helbredelsen i Maltas to største evangeliske menigheter.  

– Det var som å gå i ferdiglagte gjerninger, ingen ting var planlagt på forhånd, men jeg fikk mange anledninger til å vitne om helbredelsen, både på møter og ellers, sier han og gir all ære til Gud for at han nå er frisk.

Vi minner om Stevnestudio kl.18:40 med direkteoverføring av kveldsmøte på troensbevis.no der Stina og Kai Johansen taler.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter