“Nå følger jeg Jesus!”

TV-seere fra flere arabiske land forteller oss om deres nye tro på Jesus etter å ha sett på Miracle Channel. I mai hørte vi fra 19 846 menn, kvinner og ungdom som ønsket å lære mer om den kristne tro.

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal kringkaster evangeliet 24 timer i døgnet til hele den arabiske verden, inkludert Nord-Afrika, Midtøsten og den persiske Golfen. Hver dag er det seere som kontakter oss for å fortelle hvordan evangeliet har påvirket livet deres. Mange av dem er hemmelige troende, men det er også dem som velger å stå åpent frem med sin nye tro på tross av farene som dette innebærer. De følgende vitnesbyrdene fikk vi inn i mai:

Kvinne fra Sudan:
“Tusen takk for denne kanalen og for de flotte programmene som dere sender. Jeg lærer så mye av programmene deres. Tusen takk for Brevkurset ”Det Nye Liv” som har hjulpet meg å vokse i min nye tro på Jesus.”
 
Kvinne fra Algerie:
“Jeg er en muslimsk kvinne og jeg har vokst opp i en muslimsk familie. Men etter å ha sett på Miracle Channel ble jeg kjent med Jesus og nå har jeg tatt imot han som min personlige frelser.”

Kvinne fra Irak:

“Tusen takk for at dere ber for meg. Jeg hørte på programmet at Dr. Nora sa at hun ville be for ”sin søster i Irak”, og jeg følte at det var meg hun mente. Tusen takk til Gud som minner dere på å be for oss. Må Gud velsigne dere, jeg er veldig glad i dere.”

Kvinne:

“Helt tilfeldig fant jeg Miracle Channel, og nå følger jeg Jesus! Jeg så reklamen dere hadde for Brevkurset ”Det Nye Liv” som ville forklare meg mer om hvem Jesus er, og selv om det er enkelt å forstå så har det forandret livet mitt. Mitt bilde av Gud har forandret seg. Han er en nådig og barmhjertig Gud og ikke hevngjerrig og slem. Tusen takk for dette Brevkurset.

Dersom disse vitnesbyrdene gjør inntrykk på deg ber vi deg om å støtte oss med en misjonsgave. En gave til Miracle Channel vil hjelpe Troens Bevis å ta evangeliet til den arabiske verden.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter