fbpx

Ringekampanje til støttepartnerne

– Vi i staben i Troens Bevis ønsker å komme nærmere våre partnere og har derfor tatt initiativet til ringekampanje denne våren og høsten, forteller administrativ leder Glenn Tønnessen. De ansatte i Troens Bevis kontakter nå mange av sine om lag 5000 trofaste støttepartnere. Administrativ leder i Torens Bevis forteller at han skulle så gjerne ønsket hatt nok tid til å ringe alle de trofaste partnerne, men tiden vil ikke strekker til.

I samtalene med støttepartnerne kan de bl.a fortelle hvordan de er fornøyd med informasjonen de får fra Troens Bevis gjennom rapporter, blader og DVD’er. 

– Vi jobber nå med etablering av et nytt giversystem i organisasjonen, noe som betyr at kommunikasjonen med partnere fra neste år kan også foregå på mail, SMS og App.

– Samtidig oppdateres kontaktinfoen og vi invitere til Sommerstevnet i Sarons Dal. I brann for å nå enda flere mennesker med evangeliet er vi også frimodige nok til å spørre om noen ønsker å øke sin giverinnsats. Men først og fremst ønsker vi å gi en personlig takke til våre partnere. Noen har stått med i flere tiår. Når vi er ute og besøker menigheter, er det utrolig å se hvor mange partnervenner vi har overalt i landet, avslutter Glenn.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter