fbpx

Misjonsskole elever roser utenlandsturene

-For oss misjonsskole elever i Sarons Dal er de mulighetene vi har til å reise utenlands noen av de fineste tidene vi har, forteller Torgeir Størset som nylig kom tilbake etter 3 uker i India.

Størset var en av elevene ved Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt som fikk anledning til å besøke det store senteret til Matthew K. Thomas, en av Troens Bevis sine samarbeidspartnere i India. Der fikk elevene selv prøve seg som lærere ved bibelskolen til Matthew.

-Å få prøve seg som lærer og oppleve at det fungerer, da er det du vet at du har valgt en god utdanning! Vi opplevde en herlig annerledes kultur og fikk se hvordan de lever ut troen i India – så annerledes og så likt. Gud er den samme, men kulturen er en annen. Utrolig kult, forteller Torgeir.

Elevene fikk også være med på et møte i en landsby der en annen av dem, Anders, fikk prøve seg som taler.

-Anders hadde en fantastisk illustrasjon om en «vind-drage» (kite) som gikk rett hjem hos dem som hørte på. Flere tok imot budskapet og fikk oppfølging hos de nasjonale. Også fikk vi be for nesten alle i landsbyen – alle kom og ville stå i kø for å få forbønn; de tror tydeligvis på slikt i India, legger Torgeir til.

Han er tydelig begeistret over å se at det han lærer fungere i praksis. Men han legger heller ikke skjul på at besøket også bød på utfordringer, blant annet magetrøbbel.

-Allikevel, utfordringene ble fullstendig overskygget av alle de fantastiske opplevelsene vi hadde med oss hjem, avslutter han fornøyd.

Er du interessert i å søke deg inn som elev ved Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt fra høsten 2005 kan du se eget søknadsskjema på forsiden.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter