Ordfører begeistret for den nye Sarons Dal-hallen

– At vi nå også får den største konsert- og konferansearenaen mellom Stavanger og Tønsberg, blir svært spennende og gir store muligheter for bygda vår, sier ordfører Per Sverre Kvinlaug.

– Hvordan er det å være ordfører i Kvinesdal kommune?

– Det er et privilegium å være ordfører i denne vakre, vennlige og vågale kommunen. Kommunen har et mangfold av mennesker, natur og aktiviteter. Jeg stortrives i vervet, ikke minst i møte med alle menneskene, både unge og eldre i kommunen. Vi har dyktige ansatte, og en god tone mellom de folkevalgte. I tett dialog med næringsliv og det frivillige arbeidet, skal vi fortsatt arbeide for at Kvinesdal utvikler seg i en positiv retning. Vi har nå passert 6000 innbyggere i kommunen- og folkevekst er ett av de viktigste målepunktene på om vi lykkes med våre satsinger.

– Hvordan opplever du at samarbeidet er mellom kommunen og Troens Bevis Verdens Evangelisering?


– Vi har et veldig godt samarbeid og virksomheten betyr mye for Kvinesdal. Troens Bevis Verdens Evangelisering har vært med å sette Kvinesdal på kartet. Organisasjonen er en betydelig arbeidsplass i kommunen og jeg er imponert over hvordan den driver sitt arbeid. Mange viktige ressurspersoner har også kommet til bygda på grunn av Troens Bevis. Og anleggene i Sarons Dal har blitt brukt til for eksempel gocartkjøring, fotballtrening, golftrening, skateboard, og bading i badeanlegg og Litleåna.
 
– En nyrenovert hall står ferdig til sommerstevnet med plass til 2700 stoler. Hvilke tanker gjør ordføreren seg?


– Dette er helt fantastisk og åpner for nye og spennende muligheter. Først og fremst en stor takk til styret og alle dere i Troens Bevis, for deres pågangsmot og engasjement. Ikke minst har dere også en stor støtte blant deres givere som vet å sette pris på arbeidet dere driver. Jeg var også veldig godt fornøyd da et enstemmig kommunestyre gikk inn for å støtte renoveringsarbeidet med vel 1,4 millioner kroner. At vi nå også får den største konsert- og konferansearenaen mellom Stavanger og Tønsberg, blir svært spennende og gir store muligheter for bygda vår. Derfor er det viktig å fortsette den gode dialogen vi har, sammen med næringslivet.

– Hva betyr sommerstevnet for kommunen?

– Det betyr veldig mye. Flotte gjester som besøker kommunen og som benytter seg av det kommunen har å by på. For handelsstanden er dette viktig og spesielt flott er det også å kunne samles til nattåpent i sentrum. Kommunen jobber nå konkret med å utvikle sentrum og torgområdet, og tar sikte på å bygge et tak over torget, som skal legge til rette for nye muligheter, men ikke minst også skal være en fremtidig attraksjon. Vi arbeider for at denne satstingen skal gi enda mer bolyst og trekke flere turister til kommunen. Ellers er det mange i Kvinesdal som også gleder seg til Sommerstevnet, ikke minst mange barn som får opplevelser for livet på Planetene.

Kilde: Troens Bevis bladet for juli 2018

Troens Bevis er et månedlig misjonsblad med siste nytt fra misjonsfronten, sterke vitnesbyrd og trosinspirerende artikler. Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet ved å klikke her.

Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag. Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter