Sterkeste respons år noensinne!

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal hadde et rekord år med betydelig økning i responsen fra seere i den arabiske verden.

Med 191 069 telefonsamtaler, e-poster, tekst meldinger og brev, viser de første tallene mot slutten av året at Miracle Channel har hatt sitt sterkeste respons år siden kanalen ble startet i 1997. Minst 75 prosent av tilbakemeldingene kommer fra arabiske muslimer som ser på kanalen vår.  

I 2011 lå responsen på 142 357. Når de endelige tallene kommer inn for desember, vil mest sannsynlig årets resultater ligge godt over 200 000.

Responsen kommer fra minst 48 land i Nord-Afrika, Midtøsten, den Persiske Gulfen, Europa, Sentral Asia og Nord-Amerika. Et stort antall av seerne er interessert i langsiktig oppfølging, og tar imot det nye livet med et ønske om å bli med i ett kristent felleskap der det er mulig.

Fra Jordan:
“Jeg er veldig glad for å være tilknyttet Miracle Channel. Jeg ser på kanalen hele tiden, og programmene gir meg stor glede. Jeg er også lykkelig for at jeg får være venn med dere over Skype. Det er en stor tjeneste dere tilbyr, der vi kan samtale og blir oppmuntret at Guds ord.”

Mannlig seer:
 “Jeg har kommet til tro på Kristus etter å ha sett på det første programmet på kanalen deres. Tusen takk! “

Mannlig seer:
“Jeg er sikker på at Kristus er Gud fordi jeg nå skjønner at han elsker meg uforbeholdent! Det er ikke noen andre som kunne elske meg på den måten. Jesus er glad i med uansett.”

Kvinnelig seer:
“Tusen takk for kanalen som vi er så glad i. Den er en stor velsignelse, og den har vært til stor hjelp for oss!”

Dersom du kunne tenke deg å støtte Miracle Channel med en gave, kan du klikke her. Husk at for alle gaver mellom 500 og 12000 kroner kan du få trekk i skatten! Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter