Ny webkanal viser nå Aril Edvardsens program døgnet rundt

Denne uken passerer Troens Bevis en milepæl i mediehistorien: Hele verden kan nå se TV-programmene Aril Edvardsen lager på engelsk på en ny webkanal.

 

Denne uken startet Troens Bevis opp en ny engelsk webkanal på www.iwm.no som hele døgnet sender blant annet Aril Edvardsens TV-program fra hans mange korstog og kampanjer. Rune Edvardsens store kampanjer i Afrika og Asia vil også bli sendt på den nye kanalen etter hvert. I tillegg vil flere av de tospråklige programmene fra den arabiske satellittkanalen til Troens Bevis bli sendt på den nye kanalen.

– Dette er virkelig et stort og et historisk øyeblikk, sier IT-ansvarlig i Sarons Dal, Runar Haugen.

– Aril Edvardsen har i mange år drømt om å kunne sende programmene sine til hele verden. Dette begynte å skje på arabisk i fjor, og denne uken skjer det også på engelsk over den nye webkanalen, forklarer han.

Internett åpner dører til hele verden
I mange år har program fra Sarons Dal blitt sendt på statlige og private TV-stasjoner i flere land på forskjellige kontinent, men gjennom satellitt og Internett er det nå en helt annen mulighet som åpner seg.

Satellittkanalen fra Sarons Dal begynte i 1997 og sender på arabisk til 300 millioner mennesker, 24 timer i døgnet. Den er også lagt ut som en webkanal der arabere over hele verden klikker seg inn for å se. Vi har så langt sett respons fra arabere som bor i 133 land.

Men nå kan alle, uansett hvor de befinner seg i verden, også se den nye engelske kanalen på Internett. Websiden heter IWM, eller International World Ministries, som er Troens Bevis sitt engelske navn.

Så TV-revolusjonen allerede i 1978
Allerede i 1978 talte Gud på nytt til Aril Edvardsen på et hotellrom i Nairobi, Kenya om at den kommende revolusjonen innen satellittkommunikasjon var like om hjørnet. Han så Åpenb. 14:6 om ”engel-budbæreren i himmelrommet som kunne forkynne evangeliet på alle språk samtidig for alle som bor på jorden. Satellitt-TV ville bli vanlig i alle land. Gud bad han dra hjem til Sarons Dal og begynne å bygge et slikt massemedia-senter. Dette var langt utenfor forestillingsevnen til mange nordmenn som fremdeles levde med statsmonopolet på TV-kringkasting og kun 5-6 timers program hver dag.

– Troens Bevis sitt skritt inn i TV-og satellittkommunikasjon vil bli det største trosskritt i mitt liv. Dersom vi lykkes i disse planer, har vi seiret. Da har jeg fullført de virkegreiner Gud gav meg til bruk for utbredelsen av Jesu evangelium til vår generasjon. Fra da av vil vi nå vidt utover jorden, skrev Aril Edvardsen i Troens Bevis.

Da han i 1978 skulle finne på et navn for det som først begynte som et radioprogram, deretter også ble et TV-program, og nå er en 24-timers satellittkanal, sa han: ”La oss kalle det ”Miracle”. Alle, både muslimer, hinduer, buddhister, protestanter og katolikker, ja, til og med ateister, vil gjerne oppleve et mirakel!”Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter