Åpent møte med James Sinsel

Som del av JTN festivalen førstkommende helg blir det åpent møte med misjonsleder James Sinsel.

 James Sinsel er en av hovedtalerne som kommer til ungdomsfestivalen JTN fra 17. – 20. juni.  Som internasjonal leder i OM er han med og vitner for over 1 million mennesker i over 20 land hvert år.

-Mitt største ønske er at unge folk skal finne sannheten og leve troen fullt ut, sier James Sinsel.
Han vokste opp somkirkegjenger på østkysten av USA, men det var ikke før i tenårene han virkelig forstod at Gud elsket han på en ekte og personlig måte. Han videreutdannet seg til pastor, og nå er han med og leder arbeidet til  Operasjon Mobilisering.  Evangeliseringsskipene, som OM kanskje er mest kjent for, har et mannskap på over 500 personer der alle jobber frivillig uten lønn. Med over 70 nasjonaliteter om bord blir livet på båtene et spennende utrykk Guds menighet rundt om i verden. Båtene ligger ofte i en havn i flere uker og er åpne for tusenvis av besøkende hver dag. Ett av trekkplastene på båtene er den enorme bokhandelen som har over 6000 titler på lager.

Men båtene bringer også nødhjelp til trengende folk rundt om i verden. Mannskapet går i land for å gi medisinsk hjelp, bygge skoler, barnehjem og dele ut mat, klær og bøker. Team besøker også sykehus, barnehjem og fengsler for å dele Guds kjærlighet.

Skipslivet har gitt Sinsel en praktisk tro. Han skriver på bloggen sin at han elsker friluftsliv og sier heller ikke nei til en tur på motorsykkelen når han og familien er hjemme i USA.
-Men mest av alt elsker jeg å dele Guds ord med folk ifra hele verden!

Alle er hjertelig velkomne til å høre James Sinsel tale i Sarons Dal Hhallen 20. juni kl. 16:00.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter