Troens Bevis

KidzPlanet

KidzPlanet er for barn mellom 11 - 13 år og sommerens absolutte høydepunkt.

Informasjonen under er for 2018. Oppdatert informasjon kommer fortløpende.

Dagene starter med KidzPlanet-møte i Stålhallen kl. 09:30. Her får barna møte Jesus gjennom lovsang og kreativ forkynnelse. Som regel har vi et tema som går gjennom hele uken. Deretter starter aktivitetene. Du kan velge mellom fire grupper – sport, dans, villmark og Xtra. Sistnevnte er en ny linje eksklusivt for deg som skal begynne på ungdomsskolen til høsten.

Sport

Ballspill og moro, utfordringer og lek. En av dagene blir det rafting i Mandalselva! En annen dag turneringer og bading. Og torsdag til fredag blir det overnatting i en gymsal med nattbading i Sørlandsbadet i Lyngdal.

Dans

Denne gruppen har blitt veldig populær, og fylles raskt opp. Instruktører lærer gruppen forskjellige danser, samtidig som man er med på litt andre aktiviteter også, og overnatter sammen med Sport. Gruppen kommer til å framføre det de har lært i løpet av uken på avslutningsmøtet fredag.

Villmark

Dette er for dem som liker å herje og ha det gøy ute. Programmet er ulikt fra år til år, men lavvo-bygging, badeland og teambuildingsoppgaver har vært noen av aktivitetene. En av dagene er det rafting i Mandalselva, og torsdag til fredag blir det eget opplegg med overnatting på leirstedet man har laget.

Xtra
I år utvider KidzPlanet med ett ekstra år og denne ekstralinjen er kun for deg som skal begynne på ungdomsskolen til høsten. Det vil bli plukket fra de gøyeste aktivitetene fra Kidzplanet og noe fra Youthplanet (kun i 2018). Barn i denne aldersgruppen kan selvfølgelig også velge Sport, Villmark eller Dans dersom de ønsker det.

Gå til påmelding →


Program

Kl. 09:30 KidzPlanet-møte i Stålhallen.

Kl. 10:15 Deltakerne fraktes med buss ut til aktivitetene. Opplegget er forskjellig fra dag til dag, og fra gruppe til gruppe.

Cirka 16:00 Ankommer Sarons Dal. Ankomsten kan variere litt fra dag til dag. (Det vil du som pårørende få fotløpende beskjed på sms om i løpet av uken). Ansvaret for barna overlates til foreldrene når aktivitetene er slutt.

PS: Kl. 19.30 til 20:30 Tweensmøter for 4. til 7. klasse i Stålhallen. Du må ikke være deltager på planetene for å delta på dette.

Torsdag - fredag Overnatting, enten på speidersted eller i gymsal. Det blir utlevert et eget skriv om dette ved innsjekking.

Fredag kl. 15:00 KidzPlanet-avslutning i Sarons Dal-hallen. Her blir det blant annet premieringer og film fra leiren. Foreldre, familie og venner er spesielt inviterte til å komme og se.


Praktisk informasjon

Hovedledere
Sport/dans: Julie Fosse (92 08 7430) og Tommy Haug (90 05 32 00).
Villmark: Kittil Dalen (46 93 29 46) og Sofia Myklebust Almlie.
Xtra: Eivind Aadland (45 84 96 93).

Aldersgruppe

Fra 11 til 13 år. (Det året man fyller 11 år).

Dato
Mandag 16. juli til fredag 20. juli, kl. 09:30 til cirka kl. 16:00 (noen dager er man borte lengre).

Pris
Kr. 1450,-  ved påmelding før 1. mai (Kr. 1700,- etter 1. mai. og stiger med 100,- etter 1. juli)

Innsjekking

Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd og et informasjonsskriv.
 Vi anbefaler alle deltakere å sjekke seg inn på Planetene søndag kveld for å unngå kø mandag morgen. Man sjekker seg inn på Planetkontoret.
Lørdag kl. 11:00 til 17:00. (Anbefales)
Søndag kl. 11:00 til 17:00. (Anbefales)
Mandag kl. 08:00 til 09:30.

Ta med 

Badetøy og drikkeflaske hver dag! Regntøy er også smart å ta med.

Pakkeliste for Villmark
- Badetøy + håndkle (Tirsdag og torsdag)
- Regntøy (evt.turbukse. Bør tåle vann og skitt)
- Fottøy som tåler å bli litt bløte og skitne. (gjerne fjellsko/tursko
- En varm ullgenser og fleece
- Ulltøy, ullsokker og lue til å sove ute med. (overnatting i gapahuk (torsdag)
- Sovepose + liggeunderlag (NB! Ikke luftmadrass)
- Vannflaske
- Ta med et ekstra skift til Tirsdag (Mandal, Rafting) og Torsdag (Sørlandsbadet)
- Du kan ta med litt snacks til torsdagskvelden til ca 50,-


Spesielle behov

Meld ifra til planetleder den første dagen, dersom ditt barn har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Barn som har behov for assistent i skolehverdagen, må ha med en person over 18 år på planeten!

Sykdom

Dersom barnet blir syk en eller flere av dagene er det viktig at foresatte tar kontakt med Planetkontoret.


Ofte stilte spørsmål for Planetene i Sarons Dal

Er det rabatt i prisen dersom man melder på flere søsken?
Svar: Det er det dessverre ikke. Prisen er allerede laget så lav som mulig for å få flest mulig med på Planetene.

Er det nytt påmeldingssystem?
Svar: Ja, det er det. Nå betaler man leiren ved påmelding. Dette gjør det enklere å få oversikt over hvem som er påmeldt. Følg framgangsmåten nederst på siden når du trykker på «priser og påmelding».

Hva hvis barnet vil bytte aktivitet?
Svar: Dette er en jobb å få til, så vi henviser sterkt til at man tenker seg godt om før man velger, så man slipper å bytte. Hvis dette likevel må gjøres, send oss en mail til: [email protected], så skal vi se hva vi kan gjøre. Under selve leiren er det ikke mulig å bytte gruppe.

Kan vi være med på kun en eller bare noen av dagene?
Svar: Planetene er en leir, ikke et aktivitetstilbud der man kommer inn av og til. Så i utgangspunktet melder man seg på hele leiren. Hvis noen av forskjellige grunner ikke kan være der hele uken, så melder man seg likevel på og betaler for hele uken. Vi selger ikke dagspass.

Hva om man har flere barn som gjerne vil komme på samme gruppe?
Svar: Det er ikke noe problem. Man tar bare og stiller seg ved siden av hverandre ved gruppeinndeling første dagen, så sørger hovedleder for at dere kommer på gruppe. Dette kan IKKE gjøres på forhånd.

Hva hvis mitt barn er for ung til den Planeten han/hun ønsker å delta på?
Svar: Vi er veldig strenge på aldersinndelingen, da mange aktiviteter er tilrettelagt for nettopp den valgte alderen, og vi vil ha nok plasser til de som faktisk er gamle nok. Man kan melde seg på en planet man er et år for gammel til, men ikke en planet man er et år for ung til. Eneste unntak er dersom en eller flere av foreldrene går inn som gruppeleder på den gruppen der barnet ønsker å være. Ta kontakt på [email protected] dersom dette er aktuelt.

Kan jeg avbestille leiren?
Svar: Leiren har bindende påmelding. Dette for at vi kan få større kontroll med hvor mange som faktisk kommer. Så IKKE meld deg på før du er sikker på at du skal være med. Dersom det oppstår sykdom, får du så klart pengene tilbake ved framvisning av legeattest.

Hva hvis mitt barn har matallergier?
Svar: Hvis det er snakk om glutenallergi, så kryss av dette på påmeldingsskjema. Vi har per dags dato ikke kapasitet til å imøtekomme andre allergiformer, men har handlet inn eget sjokoladepålegg for nøtteallergikere, har melkefrie påleggsalternativer, og jobber med melkefrie middagsalternativer. Minner om at denne leiren er et resultat av en utrolig stor dugnadsinnsats, der veldig mange mennesker tar en uke av ferien sin for å jobbe gratis for at dette skal bli et så bra tilbud som mulig for barn og unge. Håper derfor på forståelse for at man ikke klarer å imøtekomme alle varianter av allergier.

Må barnet være med på leiren alle dagene?
Svar: Dette er en leir, ikke bare et aktivitetstilbud der man kommer inn når det passer. Barna får sin egen gruppe, og det er ikke bra for gruppedynamikken dersom det stadig er borte barn. I utgangspunktet vil man altså at barna er der alle dagene. Så ser man utover uken at enkelte barn trenger en fridag av og til. Da er det VIKTIG at dette meldes Stevnekontoret i god tid, så man slipper unødig papir og telefonarbeid.

Hva hvis man mister båndet under Planetene?
Svar: Dette båndet er det som viser at du er med på leiren, så det skal være på alle dagene. Dersom man av en eller annen grunn mister eller fjerner det, så kan man få nytt på Stevnekontoret for kr. 20,-. Er det mulig, så lever det gamle samtidig.

Mitt barn skal på YouthPlanet, men vil gjerne bo sammen med venner på campingen. Kan de dette?
Svar: YouthPlanet er en leir som varer fra mandag morgen til fredag kveld. De driver med aktiviteter sammen, har samlinger sammen, og bor sammen. Erfaring viser at på den måten får tenåringen maksimalt utbytte av leiren. Noen ungdom er litt utrygge i nye settinger, og for disse er det mulig å overnatte sammen med foreldrene, dersom de gir skriftlig beskjed om dette. Det er ikke mulig å bo alene eller med venner på campingen i telt eller campingvogn.

Må man ha forsikring?
Svar: På Juniorplaneten, KidzPlanet og YouthPlanet må man ha egen reiseforsikring.

Hva skjer med bilder som blir tatt under leiren?
Svar: Vi kommer til å ta en del bilder underveis i aktivitetene som foregår. Vi ønsker å ha mulighet til å bruke bildene på vår nettside og i profilering av våre aktiviteter senere. Gi beskjed dersom dere ønsker å reservere enkelte barn mot å være med på bilder som brukes i denne forbindelse.

Hva når jeg har et barn med spesielle behov?
Svar: Meld ifra til planetleder den første dagen dersom ditt barn har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Barn som går i barnehage eller på skole og trenger spesiell tilrettelegging, må ha med seg en ledsager under leiren.


 

 

Xtra

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.