Troens Bevis

Brevkurset "Det Nye Liv"

Evangeliseringslitteratur

Ved å støtte Brevkurset «Det Nye Liv» er du med på å drive en av verdens største «bibelskoler». Din støtte gjør det mulig at stadig flere mennesker får et livsforvandlende møte med Jesus Kristus!

Brevkurset «Det Nye Liv» leder hver dag mennesker til troen på Jesus. Brevkurset er et bibelsk selvstudium i to deler, som gir grunnleggende undervisning for søkende og nyfrelste.

Hver del består av fem leksjoner. Del en forteller om hvordan du kan bli frelst og del to forteller om hvordan du kan leve som en kristen. Kurset er oversatt til flere språk og er også tilgjengelig på Internett.

Troens Bevis driver flere oppfølgingskontorer i Europa, Afrika og Asia, hvor de lokale medarbeiderne veileder elevene i troen på Jesus. I dag har vi flere hundre tusen aktive brevkurselever.

Brevkurset er også et viktig redskap i oppfølgingsarbeidet til Troens Bevis sine evangeliske kampanjer. Tusener av mennesker begynner med kurs etter våre kampanjer. Innfødte evangelister bruker brevkurset som redskap til å nå mennesker i deres nærområder. Seere av vår arabiske TV-kanal «Miracle Channel» får tilsendt brevkurset for å lære om troen på Jesus.

BLI STØTTEPARTNER

Hvorfor brevkurset?


• et genialt verktøy for å nå mennesker
• et lettfattelig, men grundig studium i troen på Jesus
• tilpasset ulike kulturer og tilrettelagt for å nå alle
• komplett med bibelvers og kan derfor brukes uten å eie en bibel
• individuell oppfølging av alle brevkurselever
• tilgjengelig på Internett (nlschool.com)
• gratis for alle

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.