Troens Bevis

Pressebilder

Pressekontakt

Pressekontakt:
Daniel Tønnessen
98482443
[email protected]

 

 

 

Kai Johansen

Kai Johansen er ansatt i Troens Bevis for å styrke kontakten med støttepartnerne og partnermenigheter som misjonsorganisasjonen har i Norge.

Kai har vært en aktiv forkynnes siden han ble ungdomspastor som 24-åring. Allerede som tenåring sa han ofte ja til spørsmål om «å vitne og dele» på ungdomssamlinger. I 1990 begynte han i det som i dag heter Sørlandskirken der han fikk mange muligheter til å prøve seg på forkynnelse under god ledelse av Kjell Haltorp. På den måten vokste hans kall til å forkynne. Senere ble pastor i menigheten. I denne perioden fikk han et nært forhold til Rune Edvardsen. Sørlandskirken fikk et nært og godt samarbeid til misjonsorganisasjonen.

I dag er Kai ansatt i Troens Bevis der hans hovedfokus er å styrke kontakten med alle støttepartnere og partnermenigheter som Troens Bevis har i Norge. Som pastor forstår han lokale pastorers hverdag og hans ønske er at de som blir partnere i Troens Bevis, opplever det som en hjelp og ikke som en byrde å være medarbeidere med Troens Bevis.

For nedlasting: Høyreklikk på bildet og velg «Vis bilde».

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.