Troens Bevis

Siste nytt

Fra leirprest til vaskehjelp under Stevnet

- Den ene oppgaven er ikke noe viktigere enn den andre, sier Kathrine Schmid Johnson som har vært pastor i London i 12 år.

Av Cecilie Nyland

I fjor var hun leirprest, i år vasker hun doene. Dette må undersøkes nærmere. Vi tar en telefon til Kathrine Schmid Johnsen, som altså var leirprest på Kidzplanet i fjor, og hun begynner bare å le.
- Det er jo dette som er så herlig med Sarons Dal og Sommerstevnet! Den ene oppgaven er da vel ikke noe viktigere enn den andre! Jeg har vært pastor i London i 13 år, så det å forkynne ligger hjertet mitt nær.

 

På grunn av en ferietur med noen venner, så har ikke Kathrine mulighet til å være leirprest hele uken på Planetene under Stevnet. Til tross for dette ønsker hun å bidra med det hun kan.
- Men jeg vil jo være med å tjene likevel! Som gruppeleder er det aller best for barna at man er der hele uken, så det passet ikke. Så hørte jeg at dovaskejobben trengte en arbeider, forklarer hun.

For oss står dette frem som et sterkt symbol på det vi holder på med. Dette er slik vi jobber! Side om side bretter vi opp armene og hjelper til der det trengs for at enda flere mennesker skal få høre om Jesus. Noen ganger gjør man det som er gøyest i hele verden, andre ganger hjelper man til med det man kan.

Dersom du kunne tenke deg å være med som medhjelper i Sarons Dal under Sommerstevnet, vennligst ta kontakt med oss så fort som mulig.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.