En kveld for alle under nattåpent i Kvinesdal

Med friluftsmøte, salg og markedsboder møttes bygdefolk og Stevnedeltagere til en hyggelig kveld under nattåpent i Kvinesdal sentrum.

For barn og voksne under Sommerstevnet er det alltid populært når handelsstanden i Kvinesdal inviterer til nattåpent. Da er det storsalg i butikker, partytelt og spennende markeds boder for de yngre. I år var det friluftsmøte med Jarle Waldemar, Henning Gustavson og Oline Meland. Jarle Waldemar er kjent for sitt landsomfattende barne- og ungdomsarbeid. Han viste igjen hvordan en fanger oppmerksomheten til den yngre internett generasjonen med sang, lek og konkurranser før barna fikk historien om den glade klovnen som ble trist. Da klovnen fikk høre at Gud gledet seg over han slik han var, ble han glad igjen. Tidligere på dagen talte han på et seminar i Sarons Dal der han trakk frem nettopp hva som skal til for å nå landets yngre generasjon. Og hvorfor dette er så viktig.

Etterpå var det Henning Gustavsen og Oline Meland som overtok scenen. Denne våren har de vært med på møter i det lokale Vekkelsesteltet til datter og svigersønn av Aril Edvardsen, Mona og Per Harry Selseng. Henning Gustavsen er kjent for appell til bygdefolk. Oline Meland har det siste året slått igjennom som sanger i Norge. Hun ble landskjent da hun deltok i Norske-talenter med sangen «Alt makter jeg i ham som gjør med sterk». Hun ble også kåret til årets Jesus-jente av Anne Christiansen.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter