Troens Bevis

Nyheter

Tenner ny misjonsiver i norske menigheter

Denne høsten har tre generasjoner fra Troens Bevis reist rundt for å tenne opp misjonsbrannen i lokale menigheter. F.v. Hans Martin Skagestad og Kari og Rune Edvardsen. Denne høsten har tre generasjoner fra Troens Bevis reist rundt for å tenne opp misjonsbrannen i lokale menigheter. F.v. Hans Martin Skagestad og Kari og Rune Edvardsen. Troens Bevis

- Vi er veldig godt fornøyd og opplever åpne dører og generøsitet hos de menigheter vi besøker,  sier Glenn Tønnessen fra Troens Bevis Verdens Evangelisering. Etter to uker på veien med misjonsturneen «Generasjoner for Nasjoner» kan Troens Bevis sende ut over 80 nye evangelister.

Av

I disse dager holder Troens Bevis på med en omfattende misjonsturne som besøker 26 av landets menigheter. Hensikten med turneen er å tenne misjonsbrannen på ny blant alle generasjoner i et land som har vært verdenskjent for sitt store misjonsengasjement.

 

- Responsen er veldig bra, og jeg tror vi er med på å forløse noe som ikke bare kommer oss til gode, men for alle som driver med misjon. Jeg tror det vil komme inn en ny vårløsning i tankegangen om at alle må bli frelst, og det føler jeg er veldig viktig, sier Rune Edvardsen etter møte i Betel i Hommersåk .  

Ved at både Kari og Rune Edvardsen og evangelist Hans Martin Skagestad blir med på turneen, vil tre generasjoner fra Troens Bevis være representert. 

- Vi ser så langt at det inspirerer både besteforeldre, foreldre og ungdommer til å stå sammen med oss om oppdraget, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis.

Målet har vært å rekruttere 500 misjonspartnere under aksjonen.  Halvveis gjennom turneen har Troens Bevis fått 205 partnere som går inn for å støtte innfødte evangelister i Sørøst-Asia. Det utgjør  allerede nå godt over en halv million misjonskroner i året i fast støtte.

- På grunn av denne misjonsturneen kan vi så langt sende ut over 80 nye innfødte evangelister i India. Totalt sett så har vi nå over doblet våre innfødte evangelister de siste fem årene, fra 600 til nærmere 1300 i dag. Det synes vi er fantastisk, sier Glenn Tønnessen.

Han legger til at Troens Bevis er en mobil organisasjon som følger misjonsfrontens strategiske punkter. Det innebærer blant annet at i et land som India, som i dag har en tredjedel av verdens unådde folkegrupper, har Troens Bevis nå snart halvparten  av sine 1300  innfødte evangelister.

De neste to ukene setter Rune Edvardsen kursen til Myanmar og Nepal før del to av misjonsturneen fortsetter i Trondheim 9. oktober.

Følg oppdateringer fra misjonsturneen inkludert liste over møter på troensbevis.no og Facebook.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.