– Ikke tro på alt de skriver

Avisen Vårt Land har ikke respektert mine fem høflige nei. Nok en sak er laget om meg som ikke forteller ting slik de er. Avisen har laget overskrifter som karakteriserer meg som ufin.

Etter jeg forklarte til våre støttepartnere og lesere på vår nettside hvorfor en slik negativ sak ble skrevet, ut ifra at vi ber om hjelp til å nå enda flere med budskapet om Jesus, så blir det liksom min oppgave å rydde opp i deres egen skapte sak. Dette skjer etter jeg fortalte dem at jeg ikke er interessert i noe offentlig debatt, og at jeg heller ikke ønsker å skyte tilbake på hverken journalisten eller avisen. På nytt tar journalisten samtalen ut i avisen. Etter at jeg har svart høflig nei til å kommentere saken fem ganger, blir jeg fortsatt ikke hørt, og da legger jeg på røret.

Journalisten viser ikke respekt for meg. Det samme var det da jeg ikke ønsket å kommentere Solvangs kommentarer under det første avisoppslaget. Saken ble da skrevet ut ifra samtalen der sa til dem ti ganger at jeg ikke hadde noen kommentarer til saken.

Hvilke motiver som ligger bak slik kan en jo bare undres over. Jeg har ikke gjort avisen noe vondt. Jeg har stor respekt for mye av det de gjør, men etter den siste uken så må jeg si at den respekten har blitt mindre.

Jeg opplever dette som et angrep, og som at de vil at jeg skal slikke eventuelle sår med å offentlig argumentere på noe de selv har satt i gang.

Jeg har lært meg følgende; «Du tror på alt du leser til de skriver om deg selv».

Jeg ønsker Vårt Land alt godt i fremtiden, og oppfordrer redaksjonen og redaktøren til se på måten de driver sin journalistikk på. Neste gang jeg ikke ønsker å bli intervjuet eller å gi en kommentar, vil jeg heller legge på med det samme. Da blir det hvert fall ikke noe ny sak i avisen om det.

Hilsen
Rune Edvardsen

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter