Troens Bevis

Nyheter

25 seere kom til tro - 1054 ville vite mer om Jesus

25 arabiske seere kom til tro på Jesus direkte etter å ha sett program på satellittkanalen Miracle fra Sarons Dal i mars måned.

Av

 

Totalt var det 1054 arabisktalende seere som tok kontakt med kanalen i mars måned fra 34 forskjellige land, deriblant Yemen, Mauritania, Israel, Irak, Libya, Sudan og Norge.

Blant dem som kontaktet kanalen, gjorde 186 personer det via e-mail, 188 via MSN (internett) og 135 via SMS. Resten enten ringte eller skrev brev.

 

De fleste som kontakter kanalen har spørsmål angående tro i forhold til det de ser på programmene og sitt eget liv. Mange utrykker forbauselse over generell bibelkunnskap og fakta de aldri har hørt tidligere. Flere oppgir at de i lengre tid har følt seg motløse og strever med religiøse sprøsmål.

 

En irakisk kvinne i et europeisk land fortalte at de siste 10 årene har hun følt seg som i et indre fengsel på grunn av en økende konfliktforhold til sin egen tro og ubesvarte spørsmål om liv og lære.

- Alle disse spørsmålene var inne i meg, forteller hun, men jeg hadde ingen å snakke med dem om.

 

- Jeg har sett på programmene i lengre tid, og i dag følte jeg at jeg fikk mot til å ringe dere. Jeg forstod at dere ville svare på spørsmålene mine uten at jeg behøvde å frykte, fortalte kvinnen på telefonen.

Personen på telefonsentralen som snakket med henne forteller at etter å ha samtalt i over en time bestemte den irakiske kvinnen seg for å ta imot Jesus. Hun ville også ha en bibel og ble elev ved brevkurset ”Det nye liv”.

 

 

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.