Troens Bevis

Glenn Tønnessen

Glenn Tønnessen

Glenn Tønnessen er administrativ leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering, og opererer som Rune Edvardsens høyre hånd. Hovedoppgaven er å være en oppsynsmann for den daglige driften av misjonsorganisasjonen og være en inspirator for de ansatte. Allikevel har Glenn også mange andre oppgaver, deriblant ansvarlig for partnermenigheter og turneer i innland.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
06. september 2018 Under Reiser

Han var blant de sterkeste. Manoj Rai klarte å slå 3, men 5 ble for mye.

21. mai 2018 Under Evangelister

Forfølgerne brakk hånda til Dabal Singh. Han klarte å rømme, og sammen med familien måtte han bo i skogen. I dag er den tidligere hinduisten eneste kristne ordfører i distriktet.

25. april 2018 Under Evangelister

Familien var klar til å begrave mannen, men plutselig våkner han opp. I landsbyen Losku har Purna Bahadur (69) levd et langt liv og opplevd mye.

01. april 2018 Under Evangelister

Vi lengter alle etter at steder og landområder skal gjennomsyres og mennesker og hele samfunn forvandles av evangeliets kraft. I fjellområdene ved Mount Everest fikk jeg se det jeg lengter etter.

07. februar 2018 Under Reiser

Etter å ha blitt frelst og fri alkoholen får Sundaram et syn der han ser sin landsby gå til helvete. Han forlater sine ambisjoner som businessmann og begynner å evangelisere fra dør til dør. Der begynner resten av historien.

Side 1 av 9

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.