Troens Bevis

Ebbe Sørensen

Ebbe Sørensen

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
08. mai 2018 Under Generelt

Disse tre herrene er mangeårige Sarons Dal-venner. Svein Andersen gråt av glede da han så hvor flott hallen var blitt!

18. mars 2018 Under Generelt

Det durer, banker og braker når hallen nå etter 40 års bruk skal renoveres. Optimismen for kommende tider blir synliggjort, og målet er at den skal være klar til stevnet. Hvordan ligger arbeidet an?

02. februar 2018 Under Generelt

Øyvind Aasen er lydmann på teamet til Rune Edvardsens musikk-kampanjer. Han og kona har gitt deres tre barn en kampanjetur som konfirmasjonsgave.

22. januar 2018 Under Generelt

- For fire år siden talte Gud til meg om at jeg skulle gå til Nord- og Vest-Afrika. Jeg fikk for meg at jeg skulle gå til de landene som er blant de unådde av de unådde!

17. januar 2018 Under Generelt

Plutselig en dag i september sto det to nonner på utsiden av Troens Bevis i Sarons Dal. Vi hadde bare vekslet noen få ord før jeg forsto at dette var søstre i ordets riktige forstand. De strålte av godhet, og alt de sa bar preg av en Gudsbegeistring og et tjenersinn. Besøket var en ære.

Side 1 av 4

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.