Troens Bevis

Oppgavene

Oppgaver for medarbeidere

Barne- og ungdomsarbeidet (Planetene)

Planetene er vårt barne- og ungdomsarbeid som arrangeres parallelt med Sommerstevnet. Hver sommer deltar hundrevis av barn og ungdom i en alder 2 til 18 år. Det betyr at vi har et stort behov for ledere. Som leder er du med og gir barn og ungdom en fantastisk sommeropplevelse, og en unik mulighet til å bli bedre kjent med Jesus!

Vakt

Når så mange mennesker er samlet på et sted betyr det at vi trenger noen til å passe ekstra godt på. Det er nettopp dette du gjør som vakt! Som vakt skaper du trygghet, organiserer parkering og hjelper besøkende til å ha en god nattesøvn. Dette gir våre gjester et flott opphold når de kommer til Sarons Dal.

Parkeringsvakt

Det er trangt om plassene i Sarons Dal, og vi har mange hundre barn som vrimler på stedet nesten hele døgnet. Derfor er jobben som parkeringsvakt både viktig og givende. Du hjelper folk parkere trygt og riktig, og er første ansiktet utad til våre gjester.

Møteverter

Under møtene har vi flere møteverter plassert inne i Sarons Dal Hallen. Disse passer på sikkerheten til gjestene og er tilstedte dersom uhellet skulle skje.

Kjøkkentjeneste

Vi serverer både frokost, middag og kvelds til våre medarbeidere og gjester. Vår kokk har behov for hjelp til forberedelse av mat, til servering og rydding etter hvert måltid. Som medarbeider blir du satt opp på minst ett skift hver dag, der du er med å gi våre gjester et godt måltid.

Kiosk

Vi vil ikke at noen skal være sultne når de besøker Sarons Dal. Vi har derfor flere mattilbud til våre gjester. I kiosken kan det til tider være stor aktivitet, der gjester får kjøpt pølser, hamburgere, lapskaus, is, snop og mye mer. Her er oppgavene å forberede maten, selge til kundene og rydde etter skiftet.

Vafler

Den vakre duften av vaffelsteiking gjør at mange får lyst på en vaffel og kopp kaffe. Vi trenger folk til å hjelpe med steking og salg til våre kunder!

Badeland

Vårt badeland består av en kiosk og tre bassenger. Her er oppgavene å både selge kioskvarer og være badevakt for gjestene. Som badevakt passer du på at ulykkene ikke skal skje. Jobben krever et førstehjelpskurs som blir arrangert i begynnelsen av Sommerstevnet.

Rengjøring

Det mange som besøker Sarons Dal i løpet av Stevneuken. Noen reiser, og andre kommer. Rengjøringsteamet ordner at gjestene får et rent opphold hos oss.

Stevnekontoret

Stevnekontoret er førsteinntrykket for mange av de besøkende til stevnet. Jobben kan være hekstisk med mange ting som skjer samtidig.
Du bør:

  • Være serviceinnstilt og hyggelig
  • Ha grei data-forståelse
  • Ha vært på stevnet flere år og kjenne til hvordan ting fungerer på området


Vedlikehold

Vedlikeholdsavdelingen tar alle typer praktiske oppgaver, med ting som skal flyttes og fikses, inne og ute.
Har du energi til fysisk jobbing i mange timer om dagen, så er du velkommen!

Media

Vil du være med å filme på møtene i Sarons Dal-hallen, samtidig som du får med deg møtene og gjør noe nyttig. Dersom du har lite erfaring med filmkamera, kan vi gi deg opplæring.

Har du erfaring med tekst og video på storskjerm? På en del av møtene våre bruker vi kun EasyWorship. Dette er det mange som kjenner til fra før. På hovedmøtene trenger vi folk som er over gjennomsnittet flinke med datamaskinen.

Har du erfaring som lydmann og kan ta ansvar for lyden på barnemøter eller andre møter tidlig eller sent på dagen?

Er du flink til å ta bilder eller filme? Vi trenger bilder og video fra planetene og stevnet generelt, som kan brukes til neste års promotering.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.