Troens Bevis

Miracle Channel

TV-evangelisering

Hver dag kan du spre evangeliet til millioner av arabere gjennom TV-kanalen, «Miracle Channel».

«Miracle Channel» er Troens Bevis sin arabisk TV-kanal som sendes 24 timer i døgnet på de to mest sentrale satellittene til den muslimske verden.

Daglig kan over 400 millioner seere i Nord-Afrika, Midtøsten, den persiske Gulfen, Europa og Nord-Amerika følge våre sendinger. Sendingene er fulle av vitnesbyrdet om Jesus som frelser og ulike programmer som gir hjelp til et undertrykt folk! Miracle Channel sender også ulike programmer live, direkte fra Midtøsten. Miracle Channel kan følges live på Internett, og nye sosiale medier brukes aktivt i oppfølgingsarbeidet.

Visjonen er å gi det arabiske folk et sant og levende bilde av hvem Jesus Kristus er, slik at alle har mulighet til å ta imot Han som sin frelser, og få et personlig forhold til Han. Miracle Channel har et variert programkonsept av høy kvalitet og responsen er fantastisk! Hver uke tar tusener av arabere kontakt for å lære mer om Jesus!

Troens Bevis driver oppfølgingskontorer i flere land. Brevkurset «Det Nye Liv», studeres av TV-seere. Bibler trykkes og sendes til nyfrelste, innfødte evangelister sendes ut og menigheter plantes. Alt for å følge opp TV-seerne og de nyfrelste!

Den muslimske verden rystes. Aldri før har mulighetene vært så store til å nå et folk som har vært så skjermet. Du er helt avgjørende for at vi kan bringe Jesus til araberverdenen gjennom «Miracle Channel».

Som en partner kan du være med å spre evangeliet til araberne. Din støtte kan gi tusener av arabere troen på Jesus!

BLI STØTTEPARTNER

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.